Лайм

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Ветеран війни вперше прокоментував свою участь у реаліті

Менше тижня тому канал СТБ оголосив ім'я нового "Холостяка" і запустив кастинг для учасниць. Героєм 13 сезону шоу став Олександр "Терен" Будько - український військовий, який втратив обидві ноги на фронті. Претендентки на серце захисника активно подають заявки й навіть на декілька хвилин "обвалили сайт" телеканалу. Ветеран війни прокоментував свою участь у романтичному реаліті та розповів, яку дівчину шукатиме на проекті.

На особистій сторінці в Instagram герой шоу "Холостяк-13" виклав допис, в якому зізнався, що відтепер участь у шоу – це частина його життя. "Я дійсно хочу зустріти дівчину, з якою буду відчувати себе інакше, тому що в мене є серце і душа", - написав 28-річний Олександр.

Читайте також: Ветеран Олександр Терен розповів, які виплати отримує від держави після втрати кінцівок на війні.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

"Звісно, шо проект - не єдина частина мого життя. Як і всі ми, я маю ще інші частини, які невідʼємно повʼязані зі мною (і зараз я не про ноги, бо, як ви бачите, звʼязок з ними втрачено). Моя соціальна діяльність не може і не буде припинятися", - зазначив він.

Терен додав, що своїм прикладом хоче довести, що для людини можливо все – незважаючи на те, в якому вона статусі.

"З 1-ю групою інвалідності я зробив значно більше, ніж з 3-ю. Я хочу наглядно показати, що ветерани та люди з інвалідністю можуть жити активне, наповнене в усіх сенсах життя. То ж варто їх не цуратися, а бачити в нас надійних партнерів (і навіть більше)", - наголосив ветеран війни.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Наостанок Олександр звернувся до українок, якими "щиро захоплюється".

"Ви завжди були наділені особливою силою, а за останні роки ваша потужність, відданість, боротьба за перемогу та сила любові вселяють у мене неабияку віру в те, що "Перша Леді ветеранської політики" існує. Чекатиму її на проекті", - пообіцяв новий "Холостяк".

Фото: instagram.com/holostyakstb

Дізнайтеся також, що відомо про життя Олександра "Терена" Будько до повномасштабної війни та як воно змінилося після її початку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як російська культура пролізає в "європейські щілини"

Російська прима-балерина Світлана Захарова таки виступить у Словенії на Люблянському фестивалі

Ілона Гвоздьова після мамопластики похвалилася фото в бікіні і згадала дитинство в рідному Криму

Українська танцівниця та педагог-хореограф Ілона Гвоздьова продемонструвала підтягнуте тіло та результат мамопластики у відкритому бікіні

Продовжуєте зросійщувати суспільство: Гайтану захейтили за російську мову в соцмережах

Українська співачка Гайтана нарвалася на критику в мережі через спілкування російською