Лайм

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Актор побачив, як сапери повертають життя українським полям

Американський актор Міша Коллінз, відомий за серіалом "Надприродне", активно підтримує нашу країну і є амбасадором United24. Днями знаменитість приїхав в Україну, відвідав Київ і запустив збір на машину для розмінування українських земель. Потім він поїхав на прикордоння Сумщини і провів там день.

Як повідомили на сторінці фандрейзингової платформи в Instagram, актор побував близько лінії фронту у супроводі кінорежисера Даріуса Мардера. Разом із підрозділом ДСНС України вони відвідали території, де відбувається гуманітарне розмінування, побачили роботу водолазів та познайомилися з пошуковими собаками.

Читайте також: Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України.

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Також знаменитості побували у школі, яку повністю зруйнував російський "шахед". Після побаченого Міша Коллінз заявив, що він "вражений стійкістю українців".

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

На особистій сторінці в Instagram зірка "Надприродного" показав відео із Сумщини і закликав своїх підписників з усього світу долучитися до збору на машину для розмінування, яка допоможе повернути життя українським землям. Сума збору – 450 тисяч доларів.

Читайте також: Актор Марк Стронг зібрав кошти на облаштування бомбосховища для українських школярів .

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

"Я в Сумській області в Україні. Ми об'їжджаємо фермерське поле разом із підрозділом, який активно проводить розмінування. Вони повертають цю землю до використання. Я прошу вас підтримати наші зусилля щодо збору грошей на обладнання для розмінування. Ми плануємо купити машину для розмінування. Я хотів би попросити вас зробити пожертву у розмірі 24 долари для United24 на гуманітарні зусилля з розмінування. Це врятує безліч життів", - сказав актор, стоячи під зливою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень Misha Collins (@misha)

United24 - фандрейзингова платформа, ініційована Володимиром Зеленським та запущена 5 травня 2022 року. Мета ініціативи – поєднати людей з усього світу, які бажають допомогти українцям пожертвуваннями.

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Окрім Міші Коллінза, послами United24 є безліч знаменитих людей. Серед них - співачка і акторка Барбра Стрейзанд, американські актори Марк Гемілл, Лієв Шрайбер, акторки Кетрін Вінник і Іванна Сахно, гурт Imagine Dragons, кантрі-співак Бред Пейслі, арт-директор Balenciaga Демна, астронавт Скот Келлі, британський підприємець Річард Бренсон та багато інших.

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Раніше зірка "Зоряних воєн" Марк Хемілл допоміг Україні зібрати гроші на розвідувальні безпілотники Heidrun.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Зірку "Піратів карибського моря" загризла акула: що відомо про трагічну загибель актора

Актор та професійний серфер Тамайо Перрі трагічно загинув Гаваї від укусів акули

Втратив зв'язок на 1,5 місяці: зірка "Х-фактору" розповів про зникнення мами на початку війни

Співак та фіналіст проекту Х-фактор Дмитро Волканов згадав, що не міг півтора місяця додзвонитися до своєї матері на початку війни

Військовий та поет Олексій Бик висміяв Сергія Жадана, який мобілізувався до війська

Військовий та поет Олексій Бик висміяв Сергія Жадана, якого сфотографували в одному із закладів Харкова