Лайм

18-річна донька Ольги Фреймут похизувалася кадрами з випускного в США

Дівчина отримала диплом

Донька ведучої Ольги Фреймут, яка тривалий час живе в США, розповіла про радісну подію в своєму житті. 18-річна Злата Мітчелл закінчила школу, отримала диплом та готова до нового етапу в житті.

На сторінці в Instagram дівчина в традиційній мантії та в капелюсі з китицями показала важливий документ - диплом зі школи. А на випускний донька Ольги Фреймут одягла довгу сукню білого кольору без бретелей, чорні босоніжки на масивній платформі. Об’ємні прикраси доповнили образ.

Читайте також: Пропагандист Нікіта Джигурда, який є уродженцем Києва, може долучитися до російської армії.

Новоспечена випускницяФото: instagram.com/mitchell_zlata

"Сьогодні настав день випускного. Так тішуся, що це закінчилося. Переходимо на наступний етап", - висловила радість Злата.

Дівчина також показала, як відсвяткувала важливу подію у США. Разом з друзями вона побувала в елітному закладі Лос-Анджелесу.

Злата у святковій сукніФото: instagram.com/mitchell_zlata

Злата пригадала всі життєві перипетії, які вона долала протягом дванадцяти років навчання в школі. Також дівчина показала архівне фото, де зображено її у першому класі.

Першокласниця ЗлатаФото: instagram.com/mitchell_zlata

"П'ять шкіл, три середні школи, війна, три країни, один весняний переїзд і 12 років до цього...", - пригадала все випускниця.

Додамо, що Ольга Фреймут народила Злату від стосунків з британцем Нілом Мітчеллом, з яким розлучилася. Проте телеведуча не забороняє доньці контактувати з родиною з боку рідного батька.

У Мітчелл є менші брат та сестра. 8-річний Валерій та 6-річна Євдокія народилися у шлюбі Фреймут з продюсером Володимиром Локотком.

Раніше ми писали, що українські зірки зачарували кадрами своїх доньок та синів. Вони привітали всіх батьків із Днем захисту дітей.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також