Лайм

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Співачка розповіла, які в неї стосунки з воїном ЗСУ

Після розриву стосунків з хлопцем у 2023 році співачці Lida Lee приписували роман з колишнім телеведучим, а нині військовослужбовцем ЗСУ Даніелем Салемом. Виконавиця прокоментувала ці чутки і розповіла, що насправді її пов'язує з воїном, який рік тому розлучився з дружиною.

У коментарі "Люкс ФМ" артистка зізналася, що вони з бійцем зблизилися на початку повномасштабної війни. Даніель допомагав Лідії (справжнє ім'я співачки), коли вона "знайомилася з собою", а Lida Lee передавала на фронт необхідні військовим речі.

Читайте також: Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність.

Фото: instagram.com/lidalee_official

"Ми реально під час війни дуже сильно здружилися, і Даня був тією людиною, яка першою мене підтримала у важкий період. А ми свого часу були першими, хто допоміг, коли він тільки пішов на фронт. Ми надали плитоноски, коли у нас був волонтерський штаб", - сказала співачка і додала, що нині піклується про собаку Даніеля, поки його господар захищає країну.

Окрім цього, Салем став героєм нового кліпу співачки "Сама", з яким вона повернулася на сцену після тривалої перерви.

"Нас пов'язує те, що він герой війни на сьогоднішній час і герой моєї відеороботи також, - сказала Ліда Лі. - Коли жінка познайомилася із собою, нікого вона не хоче достатньо довго до себе підпускати".

Нагадаємо, у жовтні 2023 року Lida Lee повідомила, що розійшлася з хлопцем. Пара була разом упродовж 5 років, але за цей час чоловік так і не покликав заміж свою обраницю.

"Мені ніхто не освідчився. Я не знаю, чи на щастя, чи на жаль. Можу сказати про те, що я зараз вільна дівчина", - говорила тоді співачка.

Того ж року про розлучення з дружиною після 17 років стосунків повідомив Даніель Салем. Воїн розповідав, що проблеми у сім'ї, в якій підростає донька Санта-Луна, з'явилися ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Заяву на розірвання шлюбу подружжя подали ще до 24 лютого 2022 року.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Тим часом український військовослужбовець і суперфіналіст шоу "Голос країни-13" Юрій Городецький став батьком утретє.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля