Лайм

Міла Куніс змінила колір волосся: як тепер виглядає голлівудська зірка з України

Акторка поповнила ряди зіркових блондинок

Знамениті красуні масово почали змінювати імідж. Днями нову зачіску показала Моніка Беллуччі, а тепер несподіваний образ поспішає представити Міла Куніс.

Акторка, яка завжди була вірна своєму темному кольору волосся, ризикнула перефарбуватися в платиновий блонд. До того ж Куніс вирішила додати в зачіску яскравий акцент, зробивши кінчики смарагдового кольору. У новому образі голлівудську красуню з українським корінням підловили на одній з вулиць Лос-Анджелеса, пише E! News.

Для прогулянки Міла вибрала смугасту футболку з довгим рукавом і вузькі джинси. На її голові була бейсболка, а волосся зібране в недбалий пучок.

Нагадаємо, Міла Куніс народилася в Чернівцях і прожила там до восьми років. Потім сім'я акторки емігрувала в США. У 2015 році вона вийшла заміж за актора Ештона Катчера, з яким виховує двох дітей: 4-річну дочку Уайетт і 2-річного сина Дмитра.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта