Лайм

Червоний, бордовий і колір вина: 10 оригінальних варіантів манікюру на травень-червень

Який дизайн нігтів буде в моді

Навесні і влітку 2020 наймоднішою кольоровою гамою стало поєднання червоного, бордового, марсала і інших подібних тонів з нюдом, золотом та блиском. У цьому матеріалі ми покажемо вам найбільш цікаві та оригінальні варіанти манікюру, щоб ви могли вибрати і повторити найкращі з них.

Найбільш трендові відтінки манікюру кінця весни і початку літа 2020 року - червоний, бордо, колір червоного вина, марсала, червоний виноград, кривавий червоний, вишня, колір червоного стиглого яблука. Ці відтінки прекрасно поєднуються з золотими прикрасами і різними каменями.

Також доповнити модний манікюр можна за допомогою блискіток. Дуже добре виглядають блискучі акценти на одному або декількох пальцях. Не втрачають актуальності і прості дизайни зі смужками.

Відмінним рішенням буде акцент у вигляді камінця біля самої основи нігтя. Також можна зробити візерунок з невеликих прикрас і додати його по центру або ж на безіменний пальчик.

Класика завжди залишається в моді, тому простий однотонний манікюр теж буде виглядати стильно і актуально. Можна використовувати як глянцеві, так і матові покриття.

В тренді геометричні візерунки і різні прості малюнки. Наприклад, квадрати, трикутники, сердечка, зірочки або навіть кумедні вушка Міккі Мауса.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКрасота
Теги: Манікюр

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима