Лайм

Ані Лорак вперше заговорила про роман в Москві: нова кохана її колишнього теж вирішила не мовчати

The Lime вибрав головні цитати з цих двох історій

Ледве в мережі з'явилися перші цитати співачки Ані Лорак про її новий роман в Москві, як одразу ж вийшла на контакт з пресою і нова кохана її колишнього чоловіка, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Обидві вони вирішили вперше розкрити деякі деталі свого особистого життя.

Українська поп-зірка поспілкувалася з журналістами російської премії МУЗ-ТВ і зазначила, що її коханий (очевидно, мова йде про саундпродюсера Єгора Гліба) завжди знаходиться поруч. А от дівчина Налчаджиоглу зізналася в бесіді з ТСН, що мріє про спокій. The Lime вибрав головні цитати з цих двох історій.

Незважаючи на те, що в мережі без проблем можна знайти романтичні спільні фото Ані Лорак та Єгора Гліба, ні співачка, ні саундпродюсер свої відносини не афішують. Але й приховувати новий поворот у житті артистка, очевидно, більше не збирається.

"Тепер не затримуюся на гучних вечірках. Завжди пам'ятаю про те, що треба швиденько бігти додому, адже зустрічати світанок треба з улюбленими людьми. А кохана людина завжди зі мною", - розповіла журналістам Лорак.

Що ж стосується Мурата Налчаджиоглу та його нової коханої, роман між ними зав'язалася півроку тому. І поки лише відомо, що нову супутницю бізнесмена звуть Самією Ахметовою. Журналістам дівчина модельної зовнішності розповіла не так і багато, але підкреслила, що не є винуватицею розлучення чоловіка з Ані Лорак.

"Я перебуваю в стосунках з Муратом Налчаджиоглу останні півроку, після його розлучення. Я не є винуватицею його розлучення, як всі пишуть", - зазначила вона.

Як додала Самія, вона не має нічого проти того, що Мурат називає її "дівчиною", адже поки вони тільки зустрічаються, а він - вільна людина. Сьогодні пара дуже чекає одного - спокою.

"Я знаю одне - любов сильніша за зло та брудні язики. Ми хочемо одного, щоб швидше нас залишили в спокої", - уклала вона.

  • Раніше українська модель Олександра Кучеренко, дружина телеведучого Дмитра Комарова, розповіла в інтерв'ю, чим підкорив її автор екстремально-туристичної програми "Світ навиворіт".
  • Фронтмен британської рок-групи Muse Меттью Белламі одружився на американській моделі та зірці Playboy Елль Еванс. Весільна церемонія відбулася минулими вихідними на березі Тихого океану в Малібу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами