Лайм

Названо переможницю конкурсу Міс Україна-2019: ось її кращі фото

Всього ж за перемогу боролися 24 конкурсантки з віком від 17 до 25 років

Пізно ввечері 12 вересня в київському Палаці "Україна" завершився головний щорічний конкурс краси "Міс Україна-2019". За підсумками заходу його переможницею була названа 23-річна Маргарита Паша, студентка та майстер спорту з художньої гімнастики.

Всього ж за перемогу боролися 24 конкурсантки з віком від 17 до 25 років. Ведучим вечора став Володимир Остапчук. За традицією корону "Міс Україна" переможниці передала лауреатка минулого року Леоніла Гузь.

Також, згідно з правилами конкурсу, переможниці вручили грошовий приз, який в цьому році склав суму в розмірі 400 тис. гривень. Тепер же Маргарита Паша представить країну на грудневому 69-му міжнародному конкурсі "Міс Світу-2019". Цього року його планують провести в Таїланді.

Особливістю конкурсу краси в цьому році стала його концепція, а саме тема чотирьох континентів: Європи, Азії, Америки та Африки. Всі вони відрізняються унікальними традиціями, культурою і філософією. На сцені конкурсу його учасниці демонстрували не тільки свою зовнішність, але і аристократичність, африканський темперамент, азіатську екзотику або так звану американську свободу.

Схоже, найбільш переконливою в цьому була саме харків'янка Маргарита Паша. Сьогодні, наскільки відомо, дівчина вчиться на 3 курсі Київського інституту міжнародних відносин, захоплюється спортом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами