Лайм

10 випуск Танців з зірками-2019: хто вибув, а хто став фаворитом ефіру

Шоу цього разу залишив секс-символ проекту

Ввечері 27 жовтня в ефірі каналу "1+1" пройшов 10 випуск шоу Танці з зірками-2019, за підсумками якого проект покинув телеведучий Даніель Салем та його партнерка Юлія Сахневич.

За квиток до наступного випуску шоу цієї неділі боролися 7 пар з 14-ти. У зоні ризику Салем опинився з Оленою Кравець та Максимом Леоновим. Виконавши "танець за життя" і вислухавши підсумкові вердикти суддів, пара поступилася суперникам і покинула проект. Дивіться нижче, яким був останній танець Даніеля Салема на Танцях з зірками-2019, а також читайте, хто став фаворитом вечора.

В ефірі від 27.10.19 Даніель Салем і Юлія Сахневич виконали ефектне танго під хіт "Personal Jesus" гурту Depeche Mode. Номер був високо оцінений суддями і приніс парі 37 балів з 40-ка можливих.

Примітно, що в 10 випуску Танців з зірками-2019 судді після "танцю за життя" вперше у цьому сезоні проголосували порівну: два члени журі підтримали Даніеля Салема, інші два - Олену Кравець. Так як і тут у пари шанси виявилися рівними, організаторам шоу довелося порівнювати точну кількість голосів телеглядачів. Так стало відомо, що Олену Кравець підтримало більше число глядачів і актриса продовжить участь.

Вищий бал в 10 випуску шоу Танці з зірками-2019

Черговим вищим балом в ефірі шоу знову відзначилися Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, які цього разу вийшли на паркет з балетом. І нехай він не дуже порадував українську приму-балерину Катерину Кухар, парі все одно вдалося отримати 38 балів з 40-ка.

На жаль, після виступу Анні Різатдіновій стало погано прямо на паркеті. Через різкий стрибок тиску спортсменка стала втрачати свідомість і впала на партнера. Ведучому Юрію Горбунову довелося перервати шоу на позапланову рекламу.

Нагадаємо, до кінця нового сезону шоу Танці з зірками-2019 залишилося всього чотири випуски. Наступний відбудеться вже 3 листопада. Слідкуйте за його подробицями також на сторінках The Lime.

  • Актриса Олена Кравець зізналася на шоу "Танці з зірками", що її 16-річна дочка живе окремо від родини, проте відмовилася назвати причину. Ось про що промовчала в ефірі зірка "Кварталу".

  • У 9 випуску "Танці з зірками" покинули Людміра Барбір і Дмитро Жук. Дивіться, яким був останній танець телеведучої та її партнера.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами