Лайм

Хвилювання учасників і несподіваний дует: як на Х-факторі пройшло друге випробування тренувального табору

Після 10 випуску в шоу залишилося 24 учасники

16 листопада на телеканалі СТБ відбувся 10 випуск ювілейного сезону вокального шоу "Х-фактор". В ході випуску учасники пройшли друге випробування в тренувальному таборі.

Конкурсантам потрібно було продемонструвати свій вокал і харизму під час виконання суперхіта під акомпанемент відомого піаніста-віртуоза Євгена Хмари. На підготовку пісні учасники мали одну ніч, а на репетицію з піаністом - всього 10 хвилин.

Випуск почався з виходу на сцену Поліни Кьюзі, яка в минулому випуску порушила правила проекту. Судді не пропустили учасницю в наступний етап, і навіть її сльози і вмовляння не розжалобили строгих членів журі. Поліна пішла у ва-банк і всупереч правилам, потай заночувала за лаштунками і підготувала пісню для другого випробування.

Судді довго не хотіли давати дівчині другий шанс, але побачивши наполегливість Поліни, дозволили їй виступити.

Наступною вийшла група "Степ" з піснею з радянського фільму "12 стільців". Судді розкритикували виступ хлопців, які не тільки не вивчили слова, але і не потрапляли в ноти. "Це абсолютний треш!", - сказав Ігор Кондратюк.

Антону Вельбою перед виступом пощастило поспілкуватися зі своїм кумиром - переможцем 6 сезону шоу "Х-фактор" - MELOVIN. Співак побажав учаснику удачі. "Тільки не забудь ноти під час виконання", - додав він.

Конкурсанту попалася пісня гурту "Бі-2" - "Мій рок-н-рол". "Мені сподобалося. Я тобі абсолютно вірю. Мені подобається, що ти не соромишся своєї вимови літери "р", - сказав Андрій Данилко. "Ну таке, - сказав Кондратюк. - Образ - це добре, але співати теж потрібно".

Георгій Колдун виконав дитячу композицію "Крилатые качели". Учасник зізнався, що вибрав цю пісню, так як не чув її в чоловічому виконанні. "Мені ця пісня подобається, в ній є певна принадність того, що її знають всі. І ще я не знайшов її в інтернеті в чоловічому варіанті", - сказав конкурсант.

Роману Зануді дісталася пісня гурту "Скрябін" - "Старі фотографії". Хлопець не зміг впоратися з хвилюванням і забув слова. Судді дозволили йому скористатися телефоном, але навіть це не врятувало учасника від провалу. "Вибачте", - сказав хлопець після виступу.

"Крім цікавого тембру у нього нічого немає", - сказав колегам Кондратюк. "Це нереально було слухати, тому що ця пісня має сенс", - звернувся до учасника суддя.

"Ви не просіть вибачення, тому що в цьому винні ви самі. Я вважаю, що вам не потрібно далі продовжувати участь у проекті", - обурився Андрій Данилко. Учасника відправили додому відразу, не чекаючи вечора.

Наступною за путівку в прямі ефіри боролася Ася Ярмолюк. Дівчині дісталася пісня Софії Ротару "Чекай". Учасниця впоралася із завданням: показала майстерність вокалу і вміння передавати емоції. Але судді відзначили, що виступ дівчини під час першого випробування був більш ефектним.

Захисниця України Юлія Бордунова емоційно виконала пісню "Журавлі" гурту The Hardkiss. "Ти пісню вивчила добре. Жди до вечора", - сказав Ігорь Кондратюк.

Хор "Каменяр" підготував українську пісню "Розлук не буде". "Абсолютно вигідно відрізняєтеся від інших учасників - ви знали слова", - сказав Кондратюк. Але уважний Данилко зауважив, що соліст колективу в одному місці заспівав "па-па-па". "Там таких слів немає", - зазначив Андрій.

Зірка 90-х Марина Одольська вибрала композицію Віктора Павліка "Ти подобаєшся мені". "Найдивовижніше, що вона вибрала пісню свого часу. Вона не хоче змінюватися і йти вперед", - зауважила Настя Каменських. "Вона вибирає те, в чому вона найбільше впевнена. Може вона хоче змінюватися, але не знає як", - заступився за учасницю Андрій Данилко.

А наступна учасниця дуже засмутила Настю Каменських . Вікторія Кондуракій вибрала особливу для судді пісню - "Обіцяю", яку співачка присвятила Потапу. Але сильне хвилювання зіграло з конкурсанткою злий жарт. Проспівавши кілька рядків дівчина забула слова. "Я взагалі не можу співати, - сказала Віка. - Просто я нереально хвилююся. Я не спала всю ніч, я вчила пісню, але у мене вилетіли всі слова абсолютно".

"Котик, а кого це хвилює?, - обурилася Настя. - Це був твій єдиний шанс, єдиний! Мало того, ти ще взяла і розірвала мою пісню і дуже вульгарно її заспівала".

У підсумку судді прийняли рішення відразу відправити дівчину додому, не чекаючи вечірнього вердикту.

Переможниця шоу "Голос.Діті" 17-річна Еліна Іващенко, яка підкорила членів журі на кастингах, вибрала хіт Мераї Кері - Without You.

Відразу після виступу учасниці судді замовкли. "Еля, що це було? У мене навіть серце заболіло. Це було офігенно! Поки ти виступила краще за всіх представниць прекрасної статі. Ми тобі відразу говоримо не чекати вечірнього вердикту, тому що ти будеш завтра з нами", - сказав Ігор Кондратюк.

Людмила Базелюк, няня дітей Олі Полякової, підготувала для виступу пісню "Ой, смереко". Жінку одразу підтримав Андрій Данилко. "Ви дуже талановита, у вас є якась родзинка. Я на вашому боці", - сказав суддя, зазначивши, що буде за неї боротися.

Після виступу всіх учасників судді віддалилися для прийняття рішення. Їм треба було вибрати 24 кращих конкурсантів з 50. Під час обговорення члени журі вирішили піти на експеримент і запропонували двом різним учасникам співати в дуеті. Судді покликали Богдана Травинского і Аеліту Аверман і поставили перед вибором: дует або повернення додому. Молоді артисти вирішили спробувати.

Решту учасників розсадили в два автобуси: один - на вокзал, другий - в тренувальний табір. А ось в який бік вони відправляться - дізнаємося вже в наступної суботи.

У наступному випуску також стане відомо, яку категорію отримають Настя Каменських, Оля Полякова, Ігор Кондратюк та Андрій Данилко. А також дізнаємося, хто з учасників пройде в прямі ефіри.

  • Учасниця "Х-фактора" Поліна Кьюзи порушила правила і залишилася в шоу всупереч рішенню суддів. Дівчина потай заночувала за лаштунками і підготувала пісню для другого випробування.
  • Також дивіться на The Lime, з якими труднощами зіткнулися учасники "Х-фактора" у першому випробуванні тренувального табору.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами