Лайм

Тіна Кароль запостила пару відвертих фото - тепер в Instagram зітхають і кличуть пожежних

Схоже, команда артистки всього лише хотіла звернути увагу на її майбутній концерт

Українська співачка Тіна Кароль вирішила серйозно подраконити моралістів в Instagram. На особистій сторінці у соцмережі артистка опублікувала пару ефектних знімків, на яких позує в нічній сорочці без бюстгальтера. Дехто навіть розглянув на них "чистої води еротику".

Якщо головною ідеєю дійсно була провокація, то вона вдалася. У коментарях під знімками співачки просто свято для любителів гострих дискусій - там звуть пожежних і сперечаються про те, чи може публікувати такі фото жінка, яка "вона ж мати".

Судячи з інформації під знімком, свіжими постами команда Кароль лише хотіла звернути увагу на майбутні концерти співачки. Але кому ж до них, коли тут такі кадри. Всього за кілька годин перший знімок артистки зібрав майже 30 тисяч лайків.

Думки фоловерів розділилися. Якщо одні розглянули на фото жіночність та сексуальність, то інші - вульгарність і навіть неприкриту еротику: "Ого-го, от так розійшлася Тіна", "Сили небесні... кличте пожежних", "Ні, ну це занадто. Ще й рука між ніг", "О, еротика пішла", "Вау! Просто вау, яка ви", "Дуже красива жінка. Фото вогонь", "Тіна, ну вульгарно ж, фу", - пишуть під знімком.

  • Раніше Тіна Кароль розповіла, як зважилася відправити єдину дитину вчитися за кордон. Адже проти цього були всі її близькі.
  • Співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками свіжим фото 10-річного сина Веніаміна. Багато фанів артистки відзначили неймовірну схожість з батьком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами