Лайм

ЗМІ рознесли новину про таємні заручини Кіану Рівза, і це дуже кумедний фейк

Фани актора вже готуються до весілля, яке нібито відбудеться навесні наступного року

Увечері 20 листопада в ЗМІ з'явилася гучна новина про таємні заручини канадського актора Кіану Рівза. Зірка "Матриці" і відомий вовк-одинак нібито зважився на сміливий крок і зробив пропозицію своїй приятельці, художниці Олександрі Грант. Але як би не хотілося фанам вірити в цю красиву історію, це фейк. До того ж дуже кумедний.

Як пишуть західні, а слідом за ними українські та російські видання, про таємні заручини Рівза нібито стало відомо завдяки певному "близькому другові", і він охоче поділився цією новиною з пресою. Деякі джерела навіть наводять цитати цього самого приятеля, стверджуючи, що вже навесні наступного року пара зіграє весілля. Але найсмішніше в цій ситуації, що багато джерел посилаються на портал GossipCop, який відстежує неправдиві чутки зі світу шоу-бізнесу і заявляє, що вся ситуація навколо Кіану Рівза - суцільно сфабрикований фейк. Тобто вся справа в труднощах перекладу?

"Кіану та Олександра планують весілля навесні 2020 року на пляжі Малібу. Все буде скромно і романтично. Закохані запросять близько 70 гостей", - цитують видання близького друга Кіану Рівза, ім'я якого залишається нікому невідомим. У свою чергу Gossip Cop не заперечує, що Рівз та Грант можуть бути у відносинах, але говорити про весілля поки точно не варто.

"Gossip Cop все ще намагається з'ясувати, чи зустрічаються насправді Рівз та Грант, чи вони просто дуже близькі друзі та колеги. Тим не менш, ми можемо підтвердити, що ніяке весілля в Малібу не планується <...> Матеріал сфабрикований і всі розмови про заручини є фальшю", - стверджує портал, посилаючись на свої джерела.

Звичайно, ми можемо задатися питанням, а чи варто довіряти джерелам Gossip Cop? Але, схоже, що так, позаяк ресурс може безпосередньо контактувати навіть з представниками Бреда Пітта і питати їх, чи правдива історія з романом актора на майданчику фільму "Одного разу в Голлівуді".

  • Читайте також на The Lime, як аферисти використовували Кіану Рівза та зірку "Чорної пантери" для брехливої реклами. Актори допомогли "благодійної організації", про яку нічого не знали.
  • Кіану Рівз виступив продюсером фільму "Балерина" про жінку-кілера, яка помститься за вбиту родину. Бойовик стане спін-оффом популярної франшизи "Джон Вік".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами