Лайм

Після чуток про розлад у родині Кейт Міддлтон та принц Вільям показали милі сімейні фото

Королівська родина відвідала щорічну різдвяну службу в церкві Святої Марії Магдалини

Поки в ЗМІ активно обговорюють чутки про розлад у родині герцогів Кембриджських, самі Кейт Міддлтон та принц Вільям тішать своїх підписників милими різдвяними знімками.

На офіційній сторінці в Instagram королівська родина опублікувала ніжне фото принца Вільяма з дітьми, а також сімейний кадр з щорічної різдвяної служби в церкві Святої Марії Магдалини, куди герцоги завітали з дітьми та принцом Чарльзом.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

"З Різдвом! Цей знімок герцога Кембриджського, принца Джорджа, принцеси Шарлотти та принца Луї був зроблений герцогинею Кембриджською в Норфолку на початку цього року. Ми бажаємо всім нашим підписникам щасливого та спокійного Різдва", - вказало під одним зі знімків подружжя.

Що ж стосується різдвяної церемонії, на ній Кейт Міддлтон та принц Вільям з'явилися без найменшого члена родини - без принца Луї, який поки не надто любить подібні публічні заходи. За традицією королівська родина святкує Різдво в резиденції королеви, якій передує служба в церкві Святої Марії Магдалини. Компанію по дорозі до церкви подружжю склав 71-річний принц Чарльз.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Наскільки відомо, на самій службі також були присутні королева Єлизавета, герцогиня Корнуельська і дружина принца Чарльза Камілла, дочка королеви принцеса Анна та онучки принцеси Євгенія та Беатріс.

  • Раніше остання незаміжня онучка королеви Єлизавети II - принцеса Беатріс - оголосила про заручини з коханим Едоардо Мапеллі Моцці, з яким знайома з самого дитинства. Весілля пара планує вже на 2020 рік.
  • Читайте також на theLime, чому Меган Маркл і принц Гаррі не святкуватимуть Різдво з королівською родиною. У таблоїдів з'явився новий привід для пліток, але в Букінгемському палаці поспішили відразу ж їх розвіяти.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами