Лайм

Український онлайн-кінотеатр Takflix пояснив ідею назви - кажуть, вона тимчасова

Автори проекту приймають пропозиції користувачів

Takflix - не остаточна назва проекту, який повинен стати онлайн-кінотеатром для перегляду новинок українського кіно. Після того, як неймінг став причиною дискусій у соцмережах, автори сервісу назвали ім'я тимчасовим і запропонували зацікавленій аудиторії озвучити свої варіанти.

Що ж стосується тимчасової назви, у неї творці вкладали оптимізм і позитивність слова "Так". Про це вони розповіли на сторінці проекту в Facebook, де вже обговорюються перші ідеї нової назви для онлайн-платформи.

"Вкладали оптимізм і позитивність слова "Так". Так українському кіно, так - українській аудиторії, так - новим каналам дистрибуції", - вказали представники сервісу. При це назва остаточно ще не затвердили.

"Це робоча назва для пілотного етапу, на якому зараз знаходиться проект <...> Оголошуємо конкурс на альтернативну назву для онлайн-платформи українського кіно. Якщо якась із них перевершить "Такфлікс", візьмемо його на заміну пілоту", - додали у соцмережі.

Користувачам пропонують залишати свої варіанти в коментарях і голосувати за пропозиції в обговореннях, які сподобалися. Авторам 5 версій, які зберуть найбільшу кількість позитивних оцінок, вручать спеціальні промокоди на перегляд контенту.

Нагадаємо, запустити перший онлайн-кінотеатр з новинками українського кіно мають намір вже 31 грудня о 20:20 за київським часом. Попередньо Takflix обіцяє унікальну систему оплати за користування сервісом у вигляді покупки онлайн-квитків на той чи інший фільм (попередня ціна перегляду - 50 грн). Таким чином перегляд можна буде здійснювати без передплати та реєстрації. Примітно, що 50% прибутку автори проекту мають намір передавати режисерам і творцям картин.

  • Читайте також на theLime, як канадська телерадіомовна корпорація видалила сцену з Дональдом Трампом з фільму "Сам удома 2". Дізнавшись про це, син американського президента звинуватив канадців в цензурі, а сам Трамп потролив прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.
  • Раніше британський актор Джої Беті, який зіграв Лютіка у серіалі Netflix "Відьмак", розповів, як засинав і прокидався з піснею "Ведьмаку заплатите..."

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії
Теги: Takflix

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами