Лайм

Тіна Кароль на шоу Голос країни-10 поставила на місце епатажну солістку "Ленінграда" (відео)

Солістка гурту Сергія Шнурова змусила суддів влаштувати за неї справжній баттл

Увечері 19 січня на каналі "1+1" стартував вокальний проект Голос країни-10, суддею якого вперше стала поп-співачка Настя Каменських. У числі учасників першого випуску виявилася вокалістка Василіса Старшова. Розвернувши до себе всі чотири крісла членів журі, дівчина зізналася, що приїхала на шоу із Санкт-Петербурга. У Росії вона встигла зробити собі ім'я як вокалістка скандально-відомого гурту "Ленинград".

Як зазначила Старшова, за її участі гурт епатажного Сергій Шнурова почала збирати стадіони, та з часом їй цього стало мало. В Україні на Голос країни-10 вона приїхала з метою розповісти про себе ще більшій кількості людей. Судді буквально прийшли в захват від манер та епатажу вокалістки. Але її поведінка сподобалася не всім (відео дивіться нижче).

Дівчина увірвалася на шоу з бадьорою роковою композицією і відразу підкорила Дана Балана. Слідом за ним свої кнопки натиснули MONATIK і Тіна Кароль. Коли ж обернути своє подвійне крісло вирішили Потап і Настя, воно виявилося заблокованим Даном Баланом.

Доспівавши, Старшова взібралася на руки Дану Балану, чим викликала подив Тіни Кароль. Незважаючи на те, що співачка обернула своє крісло, надмірна розкутість учасниці шоу їй точно здалася зайвою.

Коли ж прийшов час обирати, Старшова змусила суддів влаштувати баттл - по черзі зачитати реп і заманити її до себе в команду. І якщо Дан Балан, MONATIK і Потап кинулися "топити" один одного римованими рядками, то Тіна Кароль вирішила озвучити свої реальні умови. У цій же манері Кароль чесно зачитала дівчині, що їй байдуже, ким є Василіса і які її заслуги у складі популярного гурту. Бадьорій вокалістці вона порадила приділити увагу музиці, мелодійності, вокалу і прибрати "понти".

В результаті Василіса Старшова обрала команду Дана Балана. Прощаючись з вокалісткою, Тіна Кароль побажала їй успіху на проекті.

  • У грудні відбувся фінал ювілейного, 10-го сезону шоу Х-фактор на каналі СТБ. Переможницею проекту вперше стала неповнолітня дівчина Еліна Іващенко з міста Бровари.
  • Читайте також на theLime перше інтерв'ю Еліни Іващенко після перемоги на проекті Х-фактор-10. Юна співачка розповіла про готовність зіткнутися з нещадним шоу-бізнесом і приниципах, які не стане порушувати заради успіху.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами