Лайм

David Axelrod представив пісню для Нацвідбору на Євробачення-2020 - її він написав, коли дізнався про вагітність дружини

Співак виступить у другому півфіналі під номером 7

Український співак David Axelrod (Девід Аксельрод) презентував авторську романтичну баладу HORIZON, з якою побореться за право представляти нашу країну на Євробаченні-2020 у Роттердамі (Нідерланди).

За визнанням музиканта, ця пісня для нього особлива і свою прем'єру чекала цілих 5 років. "Я написав HORIZON, коли дізнався, що у нас з коханою буде дитина. Світлі і щирі емоції переповнювали мене - і всі вони вилилися в цю баладу", - коментує співак. - Недарма презентую її широкій публіці тільки зараз. Буває, ти пишеш пісню - і розумієш, що для неї ще не час ".

Девід Аксельрод виступить у другому півфіналі Нацвідбору, який відбудеться 15 лютого. Співак вийде на сцену під номером 7. Для артиста це не перший досвід участі в українському відборі. У 2013 році він вже боровся за путівку на Євробачення і навіть вийшов у фінал.

David Axelrod ще недавно був Володимиром Ткаченком, але в дев'ятому сезоні шоу "Голос країни" чоловік продюсера Олени Мозгової постав з новим офіційним ім'ям і прізвищем.

З Оленою Мозговою Девід познайомився в 2006 році. Пара офіційно одружилася перед народженням дочки Соломії в 2015-му.

  • Українська співачка і YouTube-блогер Jerry Heil (Яна Шемаєва) представила в мережі фрагмент пісні Vegan, з якої вже в наступному місяці візьме участь у Національному відборі на Євробачення-2020.
  • Не розібралися, хто такі [O], FO SHO, GO-A і що вони співають. Тут ми розповідаємо головне про 16 учасників Національного відбору на Євробачення-2020, а також слухаємо їх хіти.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами