Лайм

Як пройшов другий випуск Голосу країни-10 і хто зумів розвернути всі чотири суддівських крісла (відео)

До наступного етапу шоу пройшли 9 учасників

26 січня на телеканалі "1+1" відбувся другий випуск ювілейного десятого сезону шоу "Голос країни". За право стати частиною команди суддів MONATIK'а, Дана Балана, Тіни Кароль, Потапа і Насті Каменських боролися 12 вокалістів.

У новому випуску багато учасників зуміли розгорнути крісла зіркових суддів, а деякі з них - розпалили справжню боротьбу між тренерами проекту. У числі учасників другого ефіру опинилися бек-вокалістка MONATIK'а - починаюча співачка Lida Lee і акторка Дарина Петрожицька, яка виконала головну роль в серіалі "Папік". Дивіться далі три кращих виступу цього вечора.

Марко Квітка (команда MONATIK'а)

Єдиним, кому пощастило розгорнути всі чотири суддівських крісла, став 24-річний бек-вокаліст співака Костянтина, учасника 6 сезону "Голосу країни", Марко Квітка. Хлопець прийшов на проект з піснею World, hold on музиканта Bob Sinclar. Виступ хлопця сподобався всім суддям без винятку. Продовжувати участь в проекті вокаліст буде в команді MONATIK'а.

Сергій Асафатов (команда MONATIK'а)

Три тренерських крісла розгорнув мультиінструменталіст Сергій Асафатов з Вінниці. Чоловік виховувався в дитячому будинку і прагне стати відомим співаком. "Багато існує стереотипів, людям з дитячих будинків важче досягти чогось в житті. Тому я прийшов на "Голос країни", щоб довести на власному прикладі, що все насправді можливо. Вірте в свої мрії і йдіть до своєї мети, не дивлячись ні на що", - сказав вокаліст.

Для "сліпих прослуховувань" хлопець вибрав хіт групи "Бумбокс" - "Вахтерам". До нього повернулися Тіна Кароль, MONATIK, а також Потап з Настею. Каменських одразу впізнала Сергія, оскільки він був її підопічним на "Х-факторі". Своїм наставником на "Голосі країни-10" Асафатов вибрав MONATIK'а.

Ерлан Баібазаров (команда Потапа і Насті Каменських)

29-річний музикант приїхав з Казахстану. Там він працює таксистом, але мріє про кар'єру співака. Для шоу "Голос країни" хлопець вибрала пісню Feel it still. До нього повернулись майже всі тренери. Єдиний, кого не переконав Ерлан, став Дан Балан. Вокаліст продовжить участь в проекті в команді Потапа і Насті Каменських.

В цілому ж в наступний етап шоу "Голос країни-10" пройшли 9 учасників. Найбільше вокалістів до своїх команд набрали MONATIK і Настя Каменських з Потапом - по три учасники.

Команда Дана Балана:

  • Крістіна Карабанова
  • Сергій Клейніс

Команда Тіни Кароль:

  • Дарина Петрожицька

Команда Потапа і Насті:

  • Карина Балашова
  • Ерлан Баібазаров
  • Єгор Шагако

Команда MONATIK'а:

  • Сергій Асафатов
  • Марко Квітка
  • Ліда Лі

Нагадаємо, наступний випуск шоу "Голос країни-10" відбудеться вже через тиждень, 2 лютого. Найцікавіші його події традиційно відстежуйте на сторінках theLime.

  • У першому випуску шоу Дан Балан приревнував Тіну Кароль до секс-символу шоу "Танці з зірками" Даніелю Салему. Схоже, тепер за увагу співачки на проекті боротимуться два мачо.
  • Дивіться також на theLime, як Тіна Кароль на шоу "Голос країни-10" поставила на місце епатажну солістку "Ленінграда". Сезон тільки почався, а на проекті ледь не назрів конфлікт.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами