Лайм

Як пройшов 5 випуск шоу Голос країни-10 і кому вдалося розвернути всі суддівські крісла

До наступного етапу шоу пройшли 10 учасників

У неділю, 16 лютого, на телеканалі "1+1" відбувся п'ятий випуск ювілейного десятого сезону шоу "Голос країни", який був присвячений темі кохання. Команди MONATIK'а, Дана Балана, Тіни Кароль, Потапа і Насті Каменських майже набрані, тому битва за вакантні місця стає все драматичнішою.

У числі учасників п'ятого ефіру опинилися співачка і телеведуча Оля Цибульська, акторка серіалу "Школа" Марія Кондратенко, дівчина, яка пережила інсульт і син священика. Дивіться далі три кращих виступу цього вечора.

Зоряна Атлас (команда MONATIK'а)

Першою, кому пощастило розгорнути всі чотири суддівських крісла стала 16-річна Зоряна Атлас. Півроку тому дівчина перенесла інсульт і тепер, незважаючи на заборони лікарів, прийшла підкорювати сцену "Голосу країни".

"Лікарі мені сказали, що я взагалі не зможу співати, тому що це велике навантаження на судини, але я не можу уявити цього, тому що музика - це сенс мого життя. Мені не віриться, що я тут і буду змагатися з більш дорослими артистами, що можу бути на їх рівні. Я щаслива від цього", - сказала юна вокалістка.

Для сліпих прослуховувань Зоряна вибрала пісню Andra Day - Rise up і змогла розвернути крісла всіх наставників. Продовжувати участь в проекті вокалістка буде в команді MONATIK'а.

Андрій Подкалюк (команда MONATIK'а)

25 річний Андрій - син священика. Він з дитинства захоплюється музикою. Після того, як батьки розійшлися, хлопець стал співати в ресторанах, щоб прогодувати своїх братів і сестер. І саме сьогодні завдяки їхній підтримці він вирішив заспівати на сцені "Голосу країни". Вокаліст блискуче виконав пісню Dancing with the stranger співака Sam Smith і розвернув всі тренерські крісла. Своїм наставником хлопець вибрав MONATIK'а.

Тоня Сова (команда MONATIK'а)

21-річна дівчина, яку друзі називають українською Біллі Айлиш, прийшла на проект з непростою історією. Юна вокалістка розповіла, що її колишній хлопець забороняв їй займатися музикою, а також говорив, що для нього вона товста. Дівчина схудла до 32 кілограм. "Я була дуже худа, я просто танула на очах", - згадує Тоня.

Неприйняття себе і надмірна худорба ледь не змусили її накласти на себе руки, проте дівчина вчасно зупинилася. На шоу "Голос країни" вокалістка прийшла, щоб звернутися до всіх дівчат, щоб вони не повторювали її помилок. Своїм виступом Тоня змогла повернути до себе MONATIK'а.

Хто з учасників 5 випуску пройшов в наступний етап шоу:

Команда MONATIK'а

  • Зоряна Атлас
  • Тоня Сова
  • Андрій Подкалюк

Команда Потапа і Насті

  • Максим Перепелиця
  • Вахтанг Вахтангішвілі
  • Алена Крутієнко
  • Марія Жорданія
  • Марія Кондратенко

Команда Дана Балана

  • Галина Рудик
  • Анна Безгалова

Команда Тіни Кароль в цьому випуску не поповнилася новими учасниками.

Наступний випуск вокального шоу "Голос країни-10" дивіться вже наступної неділі, 23 лютого. За головними його подіями традиційно стежте на сторінках theLime.

  • У минулому випуску шоу "Голос країни-10" раптом з'явився український телеведучий Володимир Остапчук. Здивувати суддів і глядачів він вирішив своїм маленьким хобі - американським хіп-хопом.
  • Дивіться також на theLime, як пройшов 4 випуск вокального шоу "Голос країни-10". Всі чотири крісла в цей вечір вдалося розвернути лише одній учасниці, але і це не найцікавіше, що відбулося на проекті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами