Лайм

У букмекерів Євробачення нова фаворитка, та її пісню у стилі Біллі Айліш полюбили не всі

Учасниця болгарського "Х-фактора" посіла першу сходинку рейтингу букмекерів

Букмекери Євробачення-2020 оновили свої прогнози, і цього разу в мережі розгорілися вже суперечки серйозніше. Вся справа в тому, що першу сходинку рейтингу станом на 16 березня займає представниця Болгарії Victoria - учасниця місцевого шоу "Х-фактор", яка представить країну з піснею Tears Getting Sober. І в ній шанувальники конкурсу почули "Біллі Айліш на мінімалках".

Примітно, що свій трек Victoria представила однією з останніх, хоча ще до цього з якихось причин входила до трійки лідерів букмекерського рейтингу. Коли ж Tears Getting Sober з'явився в мережі, глядачі конкурсу розділилися в оцінках.

Лише за перший тиждень пісня виконавиці зібрала в YouTube майже 1,5 млн переглядів. При цьому одночасно тисячі лайків і дизлайків. І якщо одні погодилися з високою оцінкою букмекерів, то інші лише розвели руками, звинувативши Victoria в наслідуванні 18-річної Біллі Айліш.

Деякі навіть помітили схожість пісні Tears Getting Sober з хітом I Love You. Втім, з цією думкою погодилися не всі: "Біллі Айліш далеко не єдина, хто співає в такому стилі. Victoria нічого не крала. Будь ласка, подумайте, перш ніж ображати", - закликали в одному з коментарів на YouTube.

Але аргументів "проти" учасники дискусії знайшли більше: "Народ, ну тут все: і манера виконання, і голос, і кліп... ну все в стилі Айліш. Я не кажу, що це плагіат, але це явно не перше місце по Європі. Нічого нового і оригінального", - додали в обговореннях.

Ну а незгодні з цією думкою вже привітали Болгарію з високими шансами на перемогу: "Шикарно! Правда, шикарно! Не пам'ятаю у болгар такої крутої пісні в попередніх конкурсах. Мої вітання, ви зможете дуже високо забратися".

Що ж стосується представників України, гурт Go-A та його конкурсна пісня "Соловей" поки також займають в рейтингу букмекерів 25-ту позицію. Всього в конкурсі цього року бере участь 41 країна.

Ставки букмекерів по станом на 16 березня 2020 Фото: eurovisionworld.com/odds

  • Останні кілька днів в мережі не стільки говорять про Євробаченні-2020, скільки про його можливе перенесення через епідемію коронавіруса. theLime звернувся за офіційним коментарем безпосередньо до представників EBU (Європейської мовної спілки). Там запевнили, що тримають руку на пульсі.
  • Раніше російський гурт Little Big представив свій конкурсний трек Uno. Що правда, користувачів мережі вразила не тільки пісня, скільки танцюрист з її кліпу. Тепер він зірка соцмереж, і без нього на конкурс музикантам радять навіть не їхати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами