Лайм

Голос країни-10: хто з команди MONATIK'а пройшов до прямих ефірів

Ще четверо учасників стали на крок ближче до фіналу

Увечері 22 березня на шоу Голос країни-10 під гаслом #ЗалишайсяВдома пройшов черговий етап вокальних "нокаутів", у яких взяли участь підопічні MONATIK'a.

Як стало відомо раніше, через епідемію коронавіруса та заборону публічних заходів, організатори шоу були змушені перенести прямі ефіри. Замість них вони скоротили випуски передачі, розбивши "нокаути" кожного з тренерів на окремі випуски проекту. theLime простежив за ефіром "1+1", зібравши найкращі виступи вечора, а також його підсумки. Читайте і дивіться далі, хто став на крок ближче до заповітної перемоги.

Сергій Асафатов

MONATIK завжди відрізнявся особливим поглядом на музику і творчість в цілому. Цією рисою тренер неодноразово відзначився і під час ефіру від 22.03.2020. Виступ Сергія Асафатова з хітом Roxanne британця Sting не дуже й вразив Тіну Кароль і Потапа з Настею. Дан Балан взагалі сказав, що відправив би хлопця додому. Коли ж прийшла черга MONATIK'а оцінювати виступ Сергія, співак дав підопічному вищу оцінку і перший стілець. До кінця передачі обійти Сергія нікому так і не вдалося, він став першим фіналістом.

Мелен Пасса

Випуск програми Мелен Пасса провела на голках, і воно й не дивно, адже дівчина виступала в черзі останніх. Кожний успішний виступ її колег і одночасно суперників по команді позбавляв її шансів потрапити до прямого ефіру. Та коли дівчина вийшла на сцену з піснею Лінди "Мало огня", сумнівів у її успіху не залишилося ні у глядачів, ні у тренера, ні у його зіркових приятелів.

Сергій Роман

Оцінити Сергія Романа MONATIK'у було дуже непросто. Адже на момент виступу хлопця всі стільці зайняли дуже сильні вокалісти. Проте ефектний виступ хлопця з модерновою інтерпретацією української народної пісні "Несе Галя воду" переконали тренера, що поки не час прощатися. Особливо Сергію вдалося вразити Потапа й Настю. Як зазначили зіркові колеги MONATIK'а, при правильному підборі треків для подальших змагань, вокаліста чекають великі успіхи.

Ліда Лі

Не встиг закінчитися ефір, як ролик з виступом Ліди Лі зібрав на YouTube більше 15 тис. переглядів. І це не дивно, адже дівчина дочекалася своєї черги на виступ і впевнено заявила, що їй є що показати в прямих ефірах Голосу країни-10. Впевнене виконання хіта Fighter Крістіни Агілери вразило зал, суддів та, схоже, глядачів у мережі. Деякі навіть пророкують дівчині перемогу у фіналі.

Крадіжка Дана Балана

Під кінець випуску енергійна Марія Кондратенко, на жаль, виявилася однією з претенденток на виліт. Але Дана Балан вчасно скористався можливістю вкрасти вокалістку до своєї команди. Таким чином дівчина стала першою учасницею шоу "Голос країни", яка в рамках одного сезону зуміла побувати у всіх командах зіркових тренерів. Тепер Марія продовжить участь в команді Дана Балана і ще раз позмагається за місце в прямих ефірах вже наступної неділі.

Марія Кондратенко Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Хто покинув Голос країни-10 за підсумками "поєдинків" 22 березня

  • Владислав Семенов
  • Марія Щербак
  • Ася Хорошун
  • Олександр Календа

Раніше екс-учасниця гурту "Ленінград" покинула проект Голос країни-10 після скандалу з Кримом. Спроба заручитися підтримкою президента України Володимира Зеленського виявилися безуспішною.

Дивіться також, як у попередньому випуску шоу переможець проекту "Голос. Діти" Роман Сасанчин та сільський блогер Сергій Клейніс допомогли Дану Балану зізнатися в почуттях Тіні Кароль.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами