Лайм

Організатори Євробачення розкрили подробиці великого онлайн-шоу - глядачі почують всі пісні 2020 року

Остаточний список учасників оголосять вже найближчим часом

Незважаючи на те, що Євробачення-2020 не відбудуться, шанувальники пісенного конкурсу все одно побачать виступи всіх заявлених раніше артистів. 16 травня організатори конкурсу проведуть масштабне онлайн-шоу за участю 41-го представника країн-учасниць і конкурсантів минулих років.

Як повідомляється на офіційному сайті конкурсу, трансляція концерту Europe Shine A Light пройде на YouTube. Також його організатори закликають до трансляції і телеканали, з якими співпрацюють щороку.

У програмі двогодинного концерту глядачі почують всі пісні, заявлені на участь в Євробаченні-2020. При цьому організатори наголошують, що шоу не буде нести формат змагання. Як бонус до його програми також додадуть виступи вже знайомих аудиторії артистів. Остаточний список учасників оголосять вже найближчим часом.

Ведучими Europe Shine A Light стануть Шанталь Янзен, Едсілія Ромблі та Ян Сміт, також заявлені раніше на проведення Євробачення-2020 у Роттердамі.

  • 18 березня організатори Євробачення-2020 прийняли остаточне рішення скасувати проведення пісенного конкурсу через епідемію коронавіруса. Конкурс Євробачення-2021 пройде наступної весни також в Роттердамі (Нідерланди).
  • Незабаром після цього в EBU (Європейській мовній спілці) анонсували серію домашніх концертів від артистів Євробачення, трансляція яких стартує на YouTube вже 3 квітня.
  • Тим часом концертний зал Ahoy в Роттердамі замість Євробачення-2020 прийме хворих коронавірус. 30 березня в ньому вже почалася робота по установці перших лікарняних ліжок.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами