Лайм

Ніколи такого не було, і ось знову: в РФ знімають свій екшн "Самсон", який жодного разу не "300 спартанців"

У планах авторів - це масштабна картина в дусі "Ноя" чи "Трої". Та по факту...

Користувачі соцмереж і пабліків у Telegram активно обговорюють тизер екшену "Самсон" російсько-вірменського режисера Сарика Андреасяна. 5 серпня ролик з'явився на його особистому каналі в YouTube.

Як розповів режисер в передісторії до відео, зйомки екшену почалися ще у 2015 році. Зараз проект заморожений і шукає фінансування. Кидати його Андреасян не збирається, схоже, навіть після того, як фільм вже назвали "бідною копією" картини "300 спартанців" Зака Снайдера (2006).

З 2016 року в мережі ходили чутки про роботу режисера над картиною "Станція 88" (пізніше вона була перейменована в "Роботів"). Пізніше стало відомо, що вийшов лише тизер проекту, а сам фільм виявився "замороженим". Тим часом інший проект Андреасян, який також знаходиться на стадії розробки, - біблійний епос "Самсон". У планах авторів - це масштабна картина в дусі "Ноя" чи "Трої", а за фактом, як зазначили перші глядачі, "старозавітний сюжет у вкраденій у Зака Снайдера обгортці брутально-драматичною епічності".

Користувачі соцмереж почали порівнювати епізоди "300 спартанців" і тізера картини "Самсон", в результаті чого знайшлися деякі схожі риси: характерна приглушена гамма кольорів, ефектна музика з наростаючими темпами і герой, який ледь не сам розбиває натовпи ворогів.

"Ну, ні разу не 300 спартанців, так", "Ох, мені здається, десь я це вже бачив. Чи не в "Спартанцях" часом?", "От ніколи такого не було, і ось знову", - жартують в коментарях глядачі.

Андреасяну пригадують ще одну його картину - "Захисники". Свого часу глядачі проводили багато паралелей з екшеном Marvel "Месники".

Що ж стосується "Самсона", автори все ще створюють концепт-арти та міркують над деталями. Процес кастингу команда поки також не починала.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї