Лайм

Ностальгія для фанатів: що відомо про перезапуск серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210"

Культовий молодіжний серіал 90-х отримав несподіване продовження

7 серпня на каналі FOX стартує перезапуск серіалу 90-х "Беверлі-Гіллз, 90210" . Шоу сильно відрізняється від культового оригіналу, але в ньому буде досить ностальгічних елементів, які напевно зачеплять шанувальників історії про близнюків Уолш і їхніх друзів.

Оригінальний серіал FOX "Беверлі-Гіллз, 90210", що виходив з 1990 по 2000 рік, налічує 10 сезонів і вважається класикою підліткової драми. У ньому близнюки Брендон і Бренда (Джейсон Прістлі і Шеннен Доерті) переїздять з провінції в сонячний Лос-Анджелес, і з головою пірнають в складні любовно-дружні перипетії. Секс, зради, насильство, алкоголізм, наркозалежність, підліткова вагітність - лише деякі з проблем, з якими стикаються герої.

У 2008 році канал The CW спробував щастя, випустивши спін-офф під назвою "90210: Нове покоління". Проекту не вдалося повторити успіх свого прообразу, тому 11 років по тому творці вирішили ще раз випробувати силу ностальгії. В перезапуску "BH 90210" фанати побачать, що трапилося з Донною, Келлі, Стівом, Девідом, Брендоном та іншими героями культової історії.

Ідея перезапуску належить Торі Спеллінг і Дженні Гарт, а сценарій актриси писали спільно з продюсерами Майком Чесслером і Крісом Албергіні.

«У новому серіалі йдеться про персонажів, що стоять за персонажами», - натякала Гарт виданню Entertainment Weekly в травні 2019 року.

Хто зіграє в перезапуску "Беверлі-Гіллз 90210"?

Спочатку свою участь в перезапуску підтвердили шість акторів: Джейсон Прістлі (Брендон Уолш), Дженні Гарт (Келлі Тейлор), Ян Зірінг (Стів Сандерс), Габріель Картеріс (Андреа Цукерман), Брайан Остін Грін (Девід Сільвер) і Торі Спеллінг (Донна Мартін). Фанати не були впевнені, чи повернеться в шоу Шеннен Доерті, звільнена керівництвом FOX в кінці 4 сезону "Беверлі-Гіллз", але актриса підтвердила, що без Бренди історія не залишиться. Крім того, Доерті також виступила виконавчим продюсером серіалу.

На жаль, побачити харизматичного "поганого хлопця" Ділана Маккея не вийде: Люк Перрі, який зіграв його роль в 90-х, помер від інсульту в березні 2019 року. І хоча Перрі не збирався зніматися в перезапуску через свої зобов'язання перед серіалом "Рівердейл", видання Deadline пише, що новий "90210" вшанує його пам'ять.

Що відомо про сюжет нового "Беверлі-Гіллз"?

Перезавантаження "90210" не є продовженням оригінальної історії, але сатирично її інтерпретує. У шести епізодах будуть розказані історії реального життя і стосунків зірок "Беверлі-Гіллз".

«Покінчивши з оригінальним серіалом 19 років тому, Джейсон, Дженні, Ян, Габріель, Брайан і Торі зустрічаються, щоб воскресити "Беверлі-Гіллз". Що станеться, коли перша любов, старі романи, друзі і "закляті друзі" спробують продовжити історію з того місця, де вона зупинилася? "- йдеться в інтригуючому описі The Hollywood Reporter.

Ймовірно, героїв чекають пристрасті, які нічим не поступаються вигадці сценаристів оригінального серіалу.

Загадковий сюжет творці підкріпили інтригуючими трейлерами і тизерами. У хвилинному ролику актори починають свій ранок з будильника, свіжої кави і йоги, але раптово чують знайому мелодію з "Беверлі-Гіллз". Вони знають, що їх чекає важливий день: компанія зустрічається в студії, готуючись до зйомок нової драми.

Крім того, в травні вийшло 30-секундне прев'ю, де актори збираються навколо столу і обговорюють деталі шоу.

Перші відгуки про серіал "BH 90210"

Американські оглядачі вже подивилися два перших епізоди нового серіалу, але розійшлися в думці, чи було воскресіння "Беверлі-Гіллз" гарною ідеєю.

Актори грають не дуже змінені версії самих себе. Вони зустрічаються в Лас-Вегасі на панельній дискусії, присвяченій 30-річчю оригінального "90210", і діляться проблемами, з якими зіткнулися в житті. Спеллінг потребує грошей, щоб підтримати шістьох дітей після закриття її реаліті-шоу "Торі і Дін"; Гарт розлучається з третім чоловіком і свариться з дочкою-підлітком; Картеріс переживає важкі часи в ролі новоспеченої бабусі; Зерінг печеться про свій «бренд» - нову книгу про голлівудські тренування.

Видання New York Post ставить перезапуску три зірки з чотирьох, Washington Post називає серіал розумним, і в той же час "навмисно дурним", а Newsday вказує на відчутну фальш.

"Деякі жарти насправді кумедні, і знову спостерігати за цим акторським складом, безсумнівно, приємно. Але слід пам'ятати, що це не справжнє «шоу» або «акторський склад», а група акторів, що прикидаються собою, і, ймовірно, замислюються, чи буде їхня зарплата вартою вкладень", - пише оглядач.

Втім, не все так погано. Критик журналу Pastemagazine хоча і зізнається, що не може бути неупередженим через любов до оригінального шоу, проте називає "BH90210" "чудовим і дивним".

"Подібно до того, як оригінальний серіал зламав шаблони і заклав основу для всіх підліткових драм, це шоу з шести епізодів ламає шаблони для всіх перезапусків", - йдеться в рецензії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї