Лайм

HBO готує ще один приквел "Гри престолів": він присвячений родині Таргарієнів

Дії майбутнього шоу розвиваються за 300 років до подій оригінального серіалу

Видання The Hollywood Reporter повідомляє, що HBO замовив пілот нового приквела "Гри престолів". Події шоу будуть розвиватися за 300 років до флагманської історії і розкажуть про родину Таргарієнів. Сценарій серіалу засновано на книзі Джорджа Мартіна "Вогонь і кров", а розробкою його зайнявся сам письменник спільно з Райаном Кондалом ("Колонія", "Ремпейдж").

Хоча серіал про пращурів Дейенеріс Таргарієн і Джона Сноу не входить до списку раніше анонсованих приквелів, Джордж Мартін кілька разів натякав на майбутній проект. У травні письменник повідомив, що в розробці знаходиться п'ять приквелів "Гри престолів", і три з них "непогано просуваються".

"Про що вони? Я не можу сказати, - написав він у своєму блозі. - Але, можливо, деякі з вас повинні взяти копію "Вогню і крові" і запропонувати свої власні теорії".

Книга, написана від імені Мейстера, який жив за часів правління Ейріса Божевільного, починається з того, що Таргарієни виживають в катастрофі, відомій як Рок Валірії, і слідують за Егоном-Завойовником у Вестерос. Той, в свою чергу, створює Залізний Трон, а потім бореться за його збереження. "Вогонь і кров" детально роз'яснює, що дійсно сталося під час Танцю Драконів - громадянської війни, яка привела до загибелі майже всіх Таргарієнів.

HBO поки відмовчується про майбутній приквел, і ніякої офіційного назви не випускає.

Донині офіційно був анонсований один лише приквел "Гри престолів" з робочою назвою "Кривавий місяць". Головну роль у ньому зіграла Наомі Уоттс, а дії розгортаються за тисячі років до подій основного серіалу.

"Гра престолів" стала надзвичайно важливою франшизою для HBO. У 2019 серіал отримав 32 номінації на премію Еммі і вважається найпопулярнішим проектом HBO за всю історію.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї