Лайм

Дуейн Джонсон вперше зіграє супергероя в фільмі "Чорний Адам": він мріяв про це роками

Стати героєм актор мріяв з дитинства, а про роль Чорного Адама заговорив 7 років тому

Дуейн "Скеля" Джонсон в Instagram анонсував вихід свого першого супергеройського фільму "Чорний Адам" за коміксами DC. 47-річний актор повідомив, що прем'єра фільму відбудеться в грудні 2021 року, через сім років після того, як він вперше натякнув, що його обрали на роль фантастичного героя.

"Як і більшість дітей, я мріяв стати супергероєм. Мати круту супресилу, боротися за правильні речі і завжди захищати людей. У 10 років Супермен став для мене героєм, яким я завжди хотів бути. Але через кілька років я зрозумів, що мені ніколи не стати Суперменом. Я був занадто бунтівним, занадто дратівливим, занадто стійким до умовностей і авторитету. Незважаючи на мої проблеми, я все ще був хорошою дитиною з добрим серцем - мені просто подобалося робити речі по-своєму. Тепер, через роки, будучи людиною з тією ж ДНК, що була у мене дитинстві, мої мрії про супергероїв збулися, - написав найбільш високооплачуваний актор 2019 року. - Для мене велика честь приєднатися до культового Всесвіту DC, і мені дуже приємно стати Чорним Адамом. Він благословенний магією і силою, яка дорівнює Супермену, але він бунтівний, єдиний в своєму роді супергерой, який завжди робитиме те, що правильно для людей - але робитиме це по-своєму. Правда і справедливість - шлях Чорного Адама".

Джонсон зізнався, що нова роль не схожа на жодну іншу в його кар'єрі, і він вдячний за неї "до мозку кісток".

У коміксах DC персонаж Чорного Адама спочатку був задуманий як суперлиходій і противник Шазама, але, судячи з анонсу Джонсона, в новому проекті Warner Bros. він буде позитивним.

Для багатьох фанатів участь Скелі в супергеройському фільмі стала сюрпризом, але він натякав на це протягом багатьох років. У 2014-му Джонсон повідомив в Twitter, що скоро буде грати персонажа з силою Супермена, потім підтвердив свій кастинг в "Чорному Адамі", але виробництво фільму затяглося: він потрапить на екрани лише через 7 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї