Лайм

Фани Кіану Рівза дізналися дату виходу нової "Матриці" і почали істерику - на прем'єру потраплять не всі

Мда... це вам не між синьою та червоною таблеткою вибирати

Шанувальники актора Кіану Рівза дізналися дату виходу нової "Матриці" за його участі і буквально впали в істерику. Здавалося, що цьому можна тільки порадіти - його реліз планують на 21 травня 2021 року. Ось тільки в цей же день очікується прем'єра четвертої частини бойовика "Джон Вік" також з Кіану Рівзом в головній ролі. І це вам не між синьою і червоною таблеткою обирати.

Рівза багато не буває, але в цій ситуації шанувальники бачать найбільшу битва в історії кіно. І їм доведеться зробити цей непростий вибір між прем'єрами, і дехто вже визначився: "Хто зірве бокс-офіс в травні 2021 року? "Джон Уїк-4" чи "Матриця-4"? Кіану Рівз!" - жартують в Twitter.

Як стало відомо раніше, головні ролі в новій "Матриці" Лани Вачовскі крім Кіану Рівза зіграють Керрі-Енн Мосс, Ніл Патрік Харріс, Джессіка Хенвік та Яхья Абдул-Матін II. Нещодавно також заговорили про те, що до проекту може приєднатися Джонатан Грофф, зірка серіалу "Мисливець за розумом". Роль актора залишається невідомою, але існують припущення, що саме він стане наступником агента Сміта.

Але навіть такий акторський склад не підкупив деяких фанів Рівза, обурених датою прем'єри фільму. Поставши перед вибором, деякі все ж віддають перевагу перевіреному проекту - "Джону Віку". Що ж стосується Кіану Рівза, його вже чекають на обкладинці журналу TIME.

Фото: twitter.com

Нагадаємо, режисером продовження "Матриці" стала Лана Вачовскі, а сценарій їй допоможуть написати Олександр Хемон та Девід Мітчелл. Виробництво фільму планують почати на початку 2020 року.

  • Disney попередили, що нові "Зоряні війни" можуть викликати напад у глядачів з епілепсією. Фільм містить кілька сцен з миготливими вогнями, які можуть нашкодити світлочутливим людям.
  • Критики Лос-Анджелеса назвали кращий фільм року, і це далеко не "Ірландець". Найбільше нагород зібрав південнокорейський трилер, а опус Мартіна Скорсезе осів на другому місці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї