Лайм

У мережі з'явився перший трейлер фільму "Форсаж-9" з Віном Дизелем: відео

Реліз фільму заплановано на травень 2020 року

Кіностудія Universal Pictures представила перший трейлер дев'ятої частини бойовика "Форсаж" (Fast & Furious 9) з Віном Дизелем в головній ролі. Режисером нового фільму став Джастін Лін, який займався постановкою третьої, четвертої, п'ятої та шостої частин.

Ролик опубліковано на офіційному YouTube-каналі кіностудії. Судячи з трейлеру, в картині Домінік Торетто (Він Дизель) перериває своє спокійне сімейне життя, щоб битися з новим ворогом - рідним братом Джейкобом.

У картині також знялися Мішель Родрігес, Тайріз Гібсон, Джордана Брюстер, Хелен Міррен, Шарліз Терон, Джон Сіна, Майкл Рукер, Лукас Блек, Наталі Еммануель і інші. У новому фільмі також з'явиться відома своїм скандальним іміджем виконавиця Cardi B.

Прем'єра дев'ятої частини культової франшизи "Форсаж" призначена на травень 2020 року.

Трейлер фільму "Форсаж-9" російською мовою

  • Іменитий ресурс про кіно IMDb склав список найбільш очікуваних фільмів і серіалів, прем'єра яких очікується в 2020 році. В топі найбільш цікавих аудиторії опинився і екшен "Форсаж-9".
  • У мережі знайшли фото 42-річного Джона Коннора з "Термінатора". Поглянувши на хлопця користувачі прийшли до висновку, що життя виявилося до нього куди більш жорстоким, ніж злісний робот T-1000 в виконанні Роберта Патріка.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї