Лайм

Зірка "Гри престолів" з'явиться у новому сезоні "Відьмака" - і на таку роль кращого актора не знайти

Роль актора ще тримають в секреті, та фани "Відьмака" вже все зрозуміли

Норвезька актор Крістофер Хівью, який зіграв у "Грі престолів" рудобородого Тормунда, з'явиться в новому сезоні "Відьмака" від Netflix, реліз якого очікується на початку 2021 року.

Фото: redanianintelligence.com

І актора краще на таку роль не знайти, адже зіграє 41-річний Хівью харизматичного Нівеллена - вихідця з родини аристократів, який був проклятий за злочини, вчинені в юному віці. В однойменному циклі романів Анджея Сапковського Нівеллену було присвячене оповідання "Крихта істини". Автор описував персонажа як великого людиноподібного напівведмідя-напівлева з ведмежою головою, потужною щелепою, гострими іклами та вухами.

Як пише Redanian Intelligence, посилаючись на джерела з Netflix, участь Хівью у нових пригодах Геральта з Рівії - факт. Роль актора поки не розголошується, але її опис повністю відповідає Нівеллену з книги польського фантаста.

Істота була людиноподібною, одягненою у пошарпаний, але хорошої якості одяг, не позбавлений витончених, хоч абсолютно непотрібних прикрас. Втім людиноподібність була помітна не вище бруднуватого коміра жупана, бо над ним височіла величезна, космата, як у ведмедя, голова з величезними вухами, парою диких очиськами і жахливої пащею, повною кривих іклів, у якій немов полум'я миготів червоний язик.

Новина порадувала шанувальників серіалу. Краще Хівью з такою роллю не впорається ніхто, впевнені глядачі, які полюбили актора ще з часів "Гри престолів".

  • Всі співають пісню з "Відьмака", але Джої Беті (Лютіку) вже не смішно - це пекло він терпить довше за нас. Після виходу серіалу актор розповів, як засинав і прокидався з піснею "Киньте гріш відьмакові..."
  • Дивіться також на theLime, як YouTube-блогер переспівала головний хіт з "Відьмака" українською. Такого успіху вона навряд чи чекала.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї