Лайм

Зеленського вже ніколи не полюблять, як раніше - переможець "Голосу країни" Іван Ганзера

Співак розповів, чому сам свого часу відмовився від політики

Володимир Зеленський не зміг реалізувати себе як політик, і вже навряд чи повернеться до акторської діяльності в студії "Квартал 95". Так чи інакше, люди вже ніколи не полюблять його, як раніше. Такою думкою в інтерв'ю theLime поділився український співак Іван Ганзера, переможець першого сезону шоу "Голос країни".

Свого часу Ганзера і сам спробував пройти до Верховної Ради, але доволі скоро зрозумів, що творчістю та благодійними концертами для українських військових може принести країні значно більше користі. Навіщо люди йдуть у політику, якщо пізніше не мають приводів для гордості, артисту не зрозуміло.

Фото: Facebook / @ivan.ganzera

"Бути депутатом, в моєму розумінні, - це дуже велика відповідальність [...] Я людина творча, і сьогодні розумію, що в політиці був би абсолютно безкорисним, - зазначив він. - Я, наприклад, досі не розумію, як Володимир Зеленський став президентом. Невже у нього більше не було інших цілей в житті? А в творчості? Я от маю великі сумніви, що він зможе повернутися до цієї справи і далі бути коміком. І що виходить: він не став ні політиком, ні коміком вже не буде. Люди вже ніколи не полюблять його так, як любили раніше.

На думку співака, кожного українського політика варто було б запитати, якими діями та вчинками вони пишаються. "Не знаю, може, у Зеленського були якісь корисні мотиви... Я, правда, їх поки не бачу. Ми живемо в якомусь хаосі. Враження таке, що країна просто дрейфує. Подивіться навіть на цю вакцинацію зараз. Спочатку весь світ нормально вакцинується, а потім ми почнемо. Мене, наприклад, це дуже принижує. Крім як непрофесіоналізмом, я це ніяк назвати не можу. Це означає, що людина не на своєму місці, - вказав він. - Адже коли ти на своєму місці, у тебе є приводи пишатися тим, що ти робиш. Не хочу хвалитися, але за чотири роки я зібрав концертами два мільйони гривень, і всі їх передав армії. Я пишаюся цим. Так само має бути, якщо ти міністр або президент. От закінчиться у них термін - треба кожного запитати, чим вони пишаються".

На питання, якої думки сам співак щодо перемоги Володимира Зеленського на виборах, Ганзера відповів, що українці традиційно обирали "краще з гіршого".

"Опинившись перед вибором, ми завжди обираємо найкраще з гіршого. Так і тоді було. А відбувається це через ще одну велику проблему - у нас не цінують просто розумних і відповідальних людей, у нас неможливо стати кимось впливовим, якщо у тебе немає грошей або людини, який тобі їх дасть", - уклав він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації