Лайм

Поховали не ту бабусю: Володимир Остапчук висміяв таблоїди за курйозну помилку у новинах

Телеведучий опублікував скрін новини одного з сайтів

Багато українських ЗМІ помилково поховали не ту бабусю Володимира Остапчука. Після повідомлення телеведучого про смерть рідної людини, стали поширюватися новини, що померла 95-річна бабуся Оля, хоча шоумен ім'я не називав.

"Поїхав до Умані. Бабусі не стало. Встиг минулого тижня попрощатися...", - написав у "сторіз" Остапчук 30 березня. Журналісти знайшли знімок ведучого з літньою жінкою на ім'я Ольга, вирішивши, що не стало саме її. На курйоз вже відреагував сам Володимир.

"Дякую", що поховали не ту бабусю. Померла бабуся Леся, у якої був інсульт. Значить бабуся Оля ще довго житиме. В принципі - все, що потрібно знати про нашу журналістику", - написав Остапчук в Instagram Stories.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

  • Христина Остапчук (Горняк), дружина Володимира Остапчука, пояснила, чому не поїхала з чоловіком на похорон бабусі. Нотаріус вважає, що ця подія їхньої сім'ї, і вона не зобов'язана дотримуватися жалоби.
  • Раніше Володимир Остапчук відповів на запитання передплатників в Instagram, і тема його відносин з колишньою дружиною Оленою Войченко все ще цікавить публіку. Ведучого запитали, чи залишилися у нього почуття до матері двох його дітей, і він не став уникати відповіді.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії