Лайм

Вікторія Булітко згадала останній вальс з Григорієм Чапкісом: відео

Востаннє пара танцювала в 2019 році - тоді артисту було ще 89

На ранок після новин про смерті хореографа Григорія Чапкіса українські знаменитості вшановують пам'ять народного артиста України та діляться у соціальних мережах своїми спогадами про нього.

На особистій сторінці в Instagram пам'ять танцюриста вшанувала і акторка студії "Дизель Шоу" Вікторія Булітко. Учасниця 6 сезону "Танців з зірками", в якому Чапкіс також був суддею, згадала спільний вальс з партнером Дмитром Дікусаром та Григорієм Чапкісом.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Вікторія Булітко (@bulitka)

"Останній вальс", - коротко прокоментувала Булітко свій пост у соцмережі.

У 2019 учасники "Танців з зірками" отримували відповідні завдання - підготувати номер, в якому вони виконають той чи інший танці одночасно з партнером та одним із членів журі. Другим партнером Булітко став тоді ще 89-річний Григорій Чапкіс.

  • Останні кілька місяців Григорій Чапкіс хворів. У грудні минулого року артист потрапив до лікарні з двобічною пневмонією, скаржився на труднощі з диханням. Напередодні Нового року хореографа виписали, але вже на початку січня знову госпіталізували із запаленням легенів. Увечері 13 червня Чапкіс помер у колі рідних, які й повідомили про його смерть колегам.

  • 14 травня пам'ять хореографа вшанував і президент України Володимир Зеленський, також учасник і переможець шоу "Танці з зірками" 2006 року. У своєму пості гарант нагадав про кредо народного артиста України та порадив українцям не забувати про нього.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков