Лайм

Переможець "Х-фактора" вперше став батьком - дитину йому народила відома акторка

У соліста ZBSband та його дружини народився первісток

Актор та музикант Владислав Онищенко, учасник гурту ZBSband, який переміг у шоу "Х-фактор-9", та акторка Анастасія Іванова вперше стали батьками.

Радісною новиною щасливий тато поділився в своєму Instagram, опублікувавши зворушливе фото крихітної ручки. Поповнення в сім'ї сталося 5 серпня, проте співак розповів про нього тільки зараз. Ім'я та стать дитини батьки поки зберігають в секреті, але судячи за кольором браслета новонародженого, у подружжя народився син.

Фото: instagram.com/v.onishchenko

"Мій світ. Моє життя. Моя любов. Мої герої. Настя Іванова, я тебе дуже сильно люблю. Дякую тобі. 05.08.2021", - написав під знімком Владислав.

Владислав та Анастасія заручилися в лютому 2019-го, а вже в серпні пара зіграла пишне весілля. Свою вагітність акторка приховувала, тому новина про поповнення стала для фанів пари несподіванкою.

Фото: instagram.com/v.onishchenko

Анастасія Іванова - російська акторка театру і кіно. Популярність дівчині принесла роль в популярному в РФ серіалі "Універ. Нова общага", де вона зіграла красуню Юлю Семакіну. Дівчина також знімається і в українських серіалах.

  • Раніше Онищенко розповів, як домагався уваги зірки "Універ" і в який момент зародилися почуття. За словами співака, перше побачення було провальним, але вже під час другого він зрозумів, що закохався.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Велика честь для мене: Девід Бекхем розсекретив подробиці зустрічі з Чарльзом III

Девід Бекхем і Чарльз III зустрілися - про що говорили знаменитості та яку посаду отримав футболіст від британського монарха

Дмитро Удовиченко переміг на престижному музичному конкурсі у Бельгії: що відомо про скрипаля

Скрипаль Дмитро Удовиченко став першим українцем, який переміг на престижному музичному конкурсі імені королеви Єлизавети

Володимир Завадюк висловився про життя після камінг-ауту та показав романтичні фото з коханим

Володимир Завадюк розповів про життя після камінг-ауту - продюсер показав свого обранця та висловився про стосунки з мамою