Лайм

Вийшов перший тизер продовження серіалу "Секс і місто" - прем'єра вже у грудні

У ролику показали всіх головних героїнь

На сервісі HBO Max вийшов офіційний тизер серіалу "І просто так" (And Just Like That) – продовження "Сексу і місто". Також оголошено й дату довгоочікуваної прем'єри – 9 грудня.

У короткому ролику показані знамениті подруги (крім Саманти, як відомо): Кері, Шарлотта та Міранда, а також нова героїня Ліза - її ввели в серіал, щоб четвірка подруг не розпадалася. У тизері також можна побачити Стенфорда Блетча у виконанні Віллі Гарсона, який помер у вересні.

"Кажуть, деякі речі не змінюються, але правда в тому, що життя сповнене сюрпризів. І поки твоя історія розгортається, місто створює себе заново. Так починається новий розділ", - каже за кадром Керрі Бредшоу (Сара Джессіка Паркер).

Серіал "І просто так", в якому буде 10 півгодинних епізодів, розповість про знаменитих подруг, яким тепер за 50 років, але вони все ще товаришують і намагаються впоратися зі складнощами у житті.

Кадр із серіалу "І просто так" Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників