Лайм

Кіркоров заступився за Галкіна та Пугачову після цькування пропагандистів: відео

Артист заявив, що "грішки є у кожного"

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян в одному з телеефірів назвала Максима Галкіна геєм, який "для прикриття" одружився з "літньою жінкою". На цю заяву раніше відреагував український виконавець Потап, а цього разу ситуацію прокоментував російський співак Філіп Кіркоров.

Артист, який продовжує мовчати про війну в Україні, заступився за своїх колег і звернувся до Симоньян. Відповідне відео вже розповсюджують російські Telegram-канали.

"Ти тримала свічку, щоб публічно очорнити людину та її сім'ю? Як на тебе повинні дивитися діти Алли та Максима? Як вони повинні дивитися на свою батьківщину, в якій шалені вигукують таке на їхніх батьків? Як ти смієш публічно принижувати людей? Хто дав тобі право? Маргарита, ти головний редактор рупора нашої країни. Ти журналіст, а не похабна бабуся на базарі, що розкидає нечистоти чуток і пліток... Я не впевнений, що не знайдуться люди, які не захочуть покопатися і викинути на публічний суд твою білизну, а грішки у кожного є. Ми не святі", - сказав у своєму зверненні Кіркоров.

Максима Галкіна, який відкрито засудив напад РФ на незалежну Україну, Філіп назвав людиною "не зовсім згідною, з альтернативною точкою зору та іншими поглядами". Щодо від'їзду зіркового подружжя до Ізраїлю артист ніяк не висловився.

Фото: blitz.plus

"Якщо кожна людина в нашій країні замислиться про це, то і нам жити стане хоч трохи легше. Для всіх зловтішних - ви повинні жалкувати, що зараз під вашим гнітом, великі професіонали їдуть. І замість того, щоб створити умови до зворотного потоку, ви ускладнюєте і їм, і собі життя. COVID-19 нас навчив: тільки разом, тільки спільно ми можемо все подолати! Перестаньте відрізати шматки від нашого суспільства! Залишиться один скелет, на якому із задоволенням потанцюють!" - також додав співак.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Максим Галкін з Аллою Пугачовою та дітьми виїхав до Ізраїлю. У лютому 2022 року Галкін висловився щодо вторгнення Росії в Україну. "З самого ранку на зв'язку з рідними та друзями з України! Не передати словами, що я відчуваю! Як це все можливо! Не може бути виправдань війні! Ні війні!" – написав він 24 лютого. Нещодавно артист заявив, що пожертвує частину виручки від своїх концертів в Ізраїлі на допомогу українцям, яким довелося покинути свою країну через війну.

  • Тим часом український депутат заявив, що Філіп Кіркоров таємно допомагає ЗСУ. Олексій Гончаренко зазначив, що розуміє, чому російський артист не може розголошувати цю інформацію, а також подякував йому за мужній та вірний вчинок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків