Лайм

У мирний час важче переживати: Дантес висловився про розрив стосунків під час війни

Співак висловив свою думку

Український виконавець Володимир Дантес, який розстався з Надею Дорофєєвою в кінці березня, зробив нову заяву стосовно розриву стосунків. За його словами, у період війни переживати розлучення не так болісно і важко, як у мирний час.

У програмі "Зірковий шлях" артист пояснив свою позицію детальніше: "Мені здається, що в мирний час важче переживати, аніж зараз. В мирний час ти ходиш і щось собі там придумаєш. Ми ж взагалі розлучилися нормально, ми просто під час під час війни це вирішили сказати. У нас немає такого, щоб ми сиділи там і просто обурені плакали, через те що: "Ой, як я без неї" чи "А як же я без нього". Зараз такого немає, все нормально. Зараз переживати це, мені здається, краще. Якщо ви хочете розлучитися - робіть зараз це", - сказав Дантес.

Співак додав, що їм із Дорофєєвою вдалося зберегти хороші стосунки: "Ми підтримуємо один одного, ми не розлучаємося погано. Розлучатися треба так, щоб не зіпсувати вашу спільну історію. Тоді ви зможете і далі спілкуватися одне з одним, поважати один одного, просто залишатися друзями. Так, коли нам 18-20 років, ми кажемо собі: "Не можна спілкуватися з колишнім". Але якщо ти з людиною прожив 10 років, - перший час в тебе немає нікого ближчого", - пояснив він.

"А якщо що, то може зараз з'являтися хтось швидше з тобою поруч, і ти можеш будувати нову сім'ю. Ніхто тобі не забороняє, життя тільки починається. Мені 34 буде ось скоро, я ще молодий, скоро перемога України", - також заявив Володимир.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Крім того, виконавець зізнався, що пост про розставання із Надею вони писали разом: "Ми з Надею коли вирішили, я написав, дав почитати їй, вона підкорегувала, дописала своє, і потім ми вже виклали. Це наш пост від нас".

Тим часом фанати Дорофєєвої підозрюють, що Надя пішла до ресторатора та творця бренду одягу Михайла Кацуріна. Такий висновок вони зробили через допис Кацуріна, в якому той повідомляє про розлучення з дружиною. Публікація була зроблена наступного дня після того, як Надя та Вова оголосили про розлучення. Пізніше з'явилося фото пари, яке, як зазначалося, було зроблене під час їхньої поїздки до Барселони.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"