Лайм

Думаю, полякам це теж подобається: Вадим Лисиця запропонував провести наступне "Євробачення" у Польщі

Запасний варіант на випадок, якщо Україна не зможе організувати конкурс на своїй території

Гурт Kalush Orchestra своєю перемогою на "Євробаченні-2022" приніс Україні право приймати конкурс наступного року. Однак, беручи до уваги війну, у багатьох виникають сумніви, чи зможе наша країна прийняти у себе захід. Глава українського журі на "Євробаченні" Вадим Лисиця запропонував провести 67-й конкурс у країні, яка нам дуже допомагає у боротьбі з російськими окупантами – Польщі.

Таку думку продюсер висловив в інтерв'ю "Апострофу". За словами Лисиці, він хотів би, щоб Україна змогла прийняти "Євробачення-2023", але для цього потрібно обрати безпечне місце, щоб у жодному разі не постраждали люди.

Фото: facebook.com/FOXXSTUDIOS

"На жаль, наразі вся територія нашої країни небезпечна, немає області, куди б не прилітали ракети. Тому, я думаю, класною ідеєю було б провести "Євробачення-2023", наприклад, у Кракові чи Варшаві. Або на кордоні Польщі з Україною, де найбезпечніше. Тобто зробити якийсь open air або побудувати ангар на кордоні і провести там", - сказав продюсер.

Вадим Лисиця, як і всі українці, вірить у нашу швидку перемогу, але Україні потрібно визначитись із місцем проведення конкурсу вже найближчими місяцями.

"Україні потрібно дати відповідь Європейському мовнику про місце проведення до, здається, серпня. У мене дуже велика надія, що в серпні русня піде, впаде і програє, а ми здобудемо перемогу. Але якщо цього не станеться, то треба буде шукати варіанти. Я просто пропоную цей варіант, щоб ми могли провести "Євробачення-2023". І, до речі, гадаю, що полякам це теж подобається", - зазначив він.

  • Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко відповів на пропозицію інших країн провести "Євробачення-2023".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття