Лайм

"Міс Всесвіт-2022": де і коли дивитися конкурс краси онлайн

Захід складатиметься з двох частин

Організатори "Міс Всесвіт" назвали дату та місце проведення цьогорічного заходу. Так, міжнародний конкурс краси відбудеться 11 січня, початок о 19.00 за Central Time (CT). В Україні це буде близько 03:00.

Про це представники Miss Universe повідомили на офіційній сторінці конкурсу в Instagram. Уточнюється, що основна програма почнеться о 19.00, а конкурс національних костюмів через дві години – о 21.00. Транслюватимуть шоу на YouTube-каналі заходу.

Фото: instagram.com/missuniverse

Фото: instagram.com/missuniverse

Представляти Україну на "Міс Всесвіт-2022" буде уродженка Чернігова Вікторія Апанасенко. 28-річна дівчина закінчила факультет психології КНУ імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Соціальна робота".

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Також дівчина працює професійною моделлю та активно підтримує українські бренди. Із початком війни у нашій країні Вікторія зайнялася волонтерською діяльністю: підготовку до конкурсу краси Апанасенко поєднувала з приготуванням обідів для ЗСУ та доставкою гуманітарної допомоги постраждалим від війни сім'ям.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Читайте також: Які сукні українка Вікторія Апанасенко показала на конкурсі "Міс Всесвіт-2022": фото.

Нагадаємо, міжнародний конкурс краси цього року відбудеться в Новому Орлеані, США. Всього за титул боротимуться 84 конкурсантки, у тому числі й російська модель Анна Ліннікова. РФ візьме участь у конкурсі попри вимоги України дискваліфікувати країну-окупант із відомого заходу.

  • Дізнайтесь, яким буде національний костюм українки Вікторії Апанасенко на конкурсі "Міс Всесвіт-2022". Розкішне та символічне вбрання створила дизайнерка Леся Патока.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу