Лайм

Щастя - це просто: Ксенію Мішину розкритикували за веселе фото з Бельгії

Актриса поділилася емоціями та зіткнулася з негативом

Ксенія Мішина із сином Платоном нині живе у Хорватії, куди переїхала по роботі. Актриса показує у соцмережах своє життя, і поїздка до Бельгії не стала винятком.

В Instagram Ксенія опублікувала веселе фото на тлі Кафедрального собору в Антверпені. "Щастя – це так просто", – поділилася вона своїми емоціями.

Фото: instagram.com/misha.k.ua/

Таке висловлювання припало до смаку далеко не всім користувачам мережі. У коментарях під постом Мішиної люди нагадали акторці, що щастя в умовах війни – далеко не всім доступний стан.

"Ні, Ксенія, складно, коли ти в Україні", – пишуть вони.

"Щастя - перемога України. Зникнення росії з політичної та фізичної карти. Я теж у Бельгії, але жодного спокійного дня (про щастя мовчу), коли ризикують та гинуть ті, кого знаєш, поважаєш, любиш".

"Ну у нас тут таке собі щастя".

"Як можна таке говорити, коли в Україні війна і гинуть люди? А у вас щастя це так просто? Хоч би мовчали вже і не викладали, які ви щасливі. Навіть біженці з України, які в Європі, вони не щасливі, вони чекають на закінчення війни, щоб повернутися додому".

Читайте також: Наталія Денисенко жорстко відповіла на закиди, що вона не чекає на чоловіка з війни.

Фото: instagram.com/misha.k.ua/

Сама актриса на коментарі користувачів мережі ніяк не відреагувала. Раніше її вже критикували за подібні висловлювання, і вона пояснила свою позицію.

"Кожен із нас переживає ці руйнівні емоції по-різному, але всі ми опинилися в різних умовах з різним ступенем травмованості. Комусь пощастило більше, комусь менше, але всіх нас поєднує одна мета – вижити та вистояти!" – писала вона.

"Не дивно, що переживаючи біль, страх і розпач, деякі з нас більше за інших наповнюються ненавистю та злістю. Коли ці почуття спрямовані на ворога, це більш природно і зрозуміло, але коли вони спрямовані на своїх, це все погіршує, - вважає Мішина. - Одна справа, коли ми бачимо зрозумілу "зраду", а друга - коли ми натовпом накидаємося на тих, хто просто вибрав жити, радіти сонцю чи їжі, поїхати в безпеку або поділитися своїм щастям. І це шлях у нікуди!"

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші