Лайм

Ще одна перевзулася: Діана Арбеніна, яка виступала проти війни, підтримала жінок російських окупантів

Шанувальники співачки висловили своє розчарування

Слідом за Ромою Звєрєм, який виступав проти війни, а тепер співає для окупантів на Донбасі, "перевзулася" Діана Арбеніна. Солістка російського гурту "Ночные снайперы", яка виконувала антивоєнні пісні, на своєму концерті в Новосибірську заспівала разом із дружиною російського окупанта.

Читайте також: Андрій Хлівнюк із ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі.

У Telegram-каналі так званого "Комитета семей воинов отечества" сказано, що Арбеніна запросила на сцену дружину російського військового, щоб разом виконати свою пісню "Секунду назад". Активістка подарувала співачці окопну свічку і та "захотіла одразу її запалити".

Фото: t.me/KSVORF

За лаштунками концерту Діана Арбеніна "висловила підтримку дружинам і мамам" росіян, які воюють в Україні, і заявила, що окупанти "роблять свою справу".

У соцмережі співачка написала, що російські жінки "показували їй фотографії своїх загиблих синів", від яких "рвалося серце". Вона додала, що співчуває їхньому горю, але нічим не може допомогти, окрім як "віддати любов, якою просякнута кожна хвилина концерту".

Шанувальники Арбеніної у коментарях висловили своє розчарування.

"У неї нібито серце рветься. Але ж не спитала цих матерів, за що загинули їхні сини, як вийшло так, що вони захищали батьківщину на території України. Росія напала на Україну, а не навпаки. Замість балаканини про своє серце, заявила б зі сцени накшталт: матері, не відпускайте синів на загарбницьку, нам не потрібну війну. Солдати армії путлерівської, багнети в землю і йдіть додому. Ні, вона лицемірно зітхає і виправдовує кров і смерть";

"Їсти Діані хочеться... Перевертень";

"Варто було пару концертів заборонити - і здулася Арбеніна. Дешевка";

"Діана Арбеніна була одним з небагатьох артистів, що залишилися в Росії, і зберегли совість. Але сказати про СВОшників "люди роблять справу" - верх цинізму. У моїх очах померла";

"Раніше говорили, що будь-яка іномарка рано чи пізно стає опелем. Зараз можна сказати, що будь-яка Арбеніна рано чи пізно стане Чичеріною".

Читайте також: Частина нацистської системи: Анатолій Анатоліч засудив Шепелєва, який знімає передачу у Маріуполі.

Фото: Радіо Свобода

Фото: Радіо Свобода

Нагадаємо, після нападу Росії на Україну Діана Арбеніна публічно виступала проти війни. На одному зі своїх концертів солістка гурту "Ночные снайперы" виконала антивоєнну пісню "Не мовчи", яка не сподобалася росіянам. Концерти співачки в РФ почали масово скасовувати, а прокремлівський активіст Віталій Бородін звернувся до Генпрокуратури з проханням перевірити Арбеніну на рахунок "дискредитації Збройних сил Росії".

Фото: Wikipedia

Тим часом зрадниця Таїсія Повалій заявила, що боїться виїжджати з Росії через санкції.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації