RU  UA

Дізнатися

Страшенно сумує: Маша Єфросиніна розповіла, хто виховує її сина за кордоном

Мама двох дітей поділилася подробицями

Ведуча Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим виховує двох дітей – 19-річну доньку Нану та 9-річного сина Олександра. Вони обоє наразі проживають за кордоном, і знаменитість пояснила, чому саме.

Так, у інтерв'ю Насті Зухвалій для YouTube-каналу Veteran Hub Єфросиніна розповіла, що Нана вже кілька років вчиться у Європі, тоді як її син на даний момент мешкає разом зі своєю бабусею, мамою Марії у Варшаві. До рідних жінка намагається приїздити кілька разів на 1-2 місяці.

Читайте також: Приносили хабарі, спалили нову автівку: Маша Єфросиніна розповіла, як її чоловік був чиновником.

Тимур Хромаєв з синомФото: instagram.com/mashaefrosinina

"Єдина причина, через яку я не повертаю дитину додому – це те, що Тимур на фронті, я залишуся з сином сама, я вимушена тоді буду припинити свою працю. Нікому добре від того не буде. І Сашко буде в тривозі, буде бачити постійно істеричну маму, яка ще в якийсь момент може звинувати його в тому, що не дав їй змоги виконати її обов’язок перед країною. Дитина має зараз навчатися, має спокійно спати, і не бачити щовечора знервовану маму. Щовечора я молюся на свою маму, яка живе з ним у Варшаві. Я приїжджаю до них раз на 1-2 місяці. Він страшенно сумує. Але справ дуже багато", - поділилася зірка.

"Без Тимура я сама не впораюся. Ми обох наших дітей виховали вдвох. Це парна історія. І якщо він зробив свій вибір, я маю бути зараз віддана своїй справі. В Сашка і Нани є все. Вони навчаються. Їх головна ціль – не втратити психологічний свій баланс, бути здоровими і отримувати освіту. В них гарний приклад їх тата, який провчився в Америці і повернувся до своєї країни", - також додала вона.

Читайте на тему: Вже не маленькі: діти українських зірок, які здивували дорослим виглядом.

Донька Єфросиніної НанаФото: instagram.com/mashaefrosinina

Висловилася мама двох дітей і на рахунок того, яких принципів дотримувалася і дотримується разом з чоловіком у питаннях виховання дітей. Вона пояснила, що намагається чесно відповідати на питання сина, а також говорить, що у них є "життя родинне" і життя Марії та Тимура як подружжя:

"Ми завжди дітей виховували так, що є наше життя родинне. А є наше з Тимуром життя на двох. Куди дітям нашим є лише один шлях – через повагу. Вони мають поважати наш вибір: що ми працюємо, що ми їдемо на вихідні удвох, що Нана іноді залишається вдвох з Сашком, бо нам треба поговорити, погуляти удвох. Ми завжди з дітьми говорили

Сашко питає іноді: "Чи вб’ють тата?". І я кажу йому те, що відчуваю. Що я сподіваюся, що ні. Що я прошу Бога, щоб не вбили. Що я поводжуся так у житті, щоб мене не було за що карати. Що ми маємо вірити у те, що тато вціліє і виживе. Син мовчки це сприймає".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Певец Немо из Швейцарии выиграли "Евровидение-2024" - тест песни The Code, которая принесла им победу

Україна - у трійці: як у Мальме пройшов фінал "Євробачення 2024"

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Евровидении-2024" победил представитель Швейцарии Nemo - alyona alyona и Jerry Heil заняли третье место в финале