RU  UA

Дізнатися

Після "заочного арешту" Джамалу в Росії оголосили у розшук за сміховинним звинуваченням

Росіяни продовжують дивувати абсурдними вчинками

Як і ведуча Маша Єфросиніна, співачка Джамала у листопаді цього року була заочно заарештована російським судом. Цьому також передувало внесення виконавиці до списку артистів, яким заборонено в'їзд до країни-агресорки на наступні 50 років. Наразі ж зірка кримськотатарського походження оголошена в розшук у Росії.

Як повідомляють російські пропагандистські ЗМІ, Міністерство внутрішніх справ РФ розшукує відому українку за кримінальною статтею. Наразі не розголошується, за якою саме, але відомо, що розшук триває з жовтня 2023 року.

Читайте також: Брехали тоді і зараз: Джамала висловилася про рідний Крим та окупацію його Росією.

Фото: скриншот

Цілком ймовірно, що Джамала звинувачується у "поширенні фейків про російську армію", як і більшість фігурантів таких списків. На мові цивілізованого світу подібні "звинувачення" – ніщо інше, як розповсюдження правди про воєнні злочини російських загарбників на українських землях.

Про розшук зірки в РФ повідомляють пропагандисти, опираючись на отриману від правоохоронних органів РФ інформацію. Сама артистка поки ніяк не відреагувала на цю ситуацію, а тим більше на сміховинні так звані "звинувачення" на свою адресу.

Нагадаємо, у 2016 році виконавиця здобула перемогу на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення", де тоді виконала потужну ліричну композицію "1944", присвячену депортації кримських татар. Саме перемога українки у тому році завадила отримати першість росіянину Сергію Лазарєву - згідно отриманих балів, він також міг здобути Кришталевий мікрофон.

Читайте на тему: Де зараз Іван Дорн і що він говорить про війну після заборони в'їзду до Росії.

співачка ДжамалаФото: instagram.com/jamalajaaa

Цього року Джамала виступила на відкритті грандіозного фіналу "Євробачення", де заспівала невеликий фрагмент зі своєї відомої пісні. Закінчивши виступ, вона вигукнула "Слава Україні" Героям слава!" на свій страх і ризик, адже це суперечить правилам конкурсу. Пізніше знаменитість розповіла, що нікому не говорила про такі наміри, оскільки боялася, що тоді не вдасться реалізувати задумане.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие