RU  UA

Дізнатися

Єфросініна не переживе: блогерка Алхім показала каблучки, що коштують як квартира

Зірка соцмереж не стала уточнювати суму

Блогерка Анна Алхім, з іменем якої пов'язано чимало скандалів, розповіла про особисте життя. Як відомо, після розлучення вона розпочала нові стосунки з чоловіком, особистість якого не поспішає розкривати.

Таємний коханий не шкодує для своєї обраниці коштовних презентів. Багато говорити про справи сердечні Алхім не стала, проте під час розмови з журналісткою Наталією Тур все ж похвалилася подарунками, які отримала від чоловіка. В рамках програми "Тур зірками" для "Люкс ФМ", запис якої відбувся в рамках скандальної виставки художниці Соні Морозюк, Анна показала коштовні каблучки.

Читайте також: Дантес заступився, Трінчер засудила: зірки обговорюють корупційний скандал з нареченим Соні Морозюк.

Анна Алхім показала подарунки від коханогоФото: YouTube

"Це мої найдовші стосунки після розлучення з чоловіком. Так, це каблучки від нього, але це просто каблучки… Я не буду називати їхню вартість, тому що не на часі такі ціни казати. Маша Єфросиніна не переживе", - сказала Алхім, а також зізналася, що якщо продати прикраси, то на виручені кошти можна купити нерухомість.

Згадуючи Єфросиніну у коментарі, Алхім, ймовірно, мала на увазі нещодавній скандал, пов'язаний із нею. Нагадаємо, раніше Марія взяла інтерв'ю у співачки Анни Трінчер. Під час розмови з артисткою ведуча присоромила її за демонстрацію розкішного життя у соцмережах у період повномасштабної війни.

"У нас сирени, все б'ється, вибухає і тут... Porsche! Для мене це було... Ви заробляєте, але тобі не здається, що це занадто, як для показушності? Це робить боляче тим людям, яким нема чого їсти. Немає знеболюючих у лікарнях у людей, яким відрізали кінцівки. Діти сплять у підвалах. Таке зараз життя", - сказала Єфросиніна, звертаючись до виконавиці.

Пізніше ситуацію прокоментував колишній чоловік Трінчер Олександр Волошин. У своєму блозі він назвав ведучу "лицеміркою", оскільки, мовляв, коли вона критикувала співрозмовницю за розкішне життя, то сиділа при цьому у прикрасах від бренду Cartier, які теж коштують немало.

Читайте на тему: Маша з боліт: зірку "Величного століття" критикують за костюм з російського мультфільму.

Євросиніна і ТрінчерФото: YouTube

Згодом подруга та директорка Єфросиніної Ольга Балан пояснила у мережі, що Марія критикувала Анну не за коштовні подарунки під час війни, а за їх демонстрацію. Єфросиніна також висловилася про закиди на свою адресу, зокрема від блогера Волошина.

"Минулого тижня мою фразу "поранені хлопці лежать в лікарнях без знеболення" більшість послідовників професійного маніпулятора перевернули в іронічний дротик - всім страшенно подобалося цим тикати мене, перекручуючи сенси, які були вкладені мною в питання до Ані Трінчер. Але це й підсвітило те, яка кількість людей сьогодні обирає знущатися, висміювати… а, головне, ігнорувати той факт, що в нас реально переповнені лікарні, що реально за кожного з нас зараз гине цвіт нації!" - писала вона у Instagram.

Пізніше Єфросиніну знову підкололи за коштовні прикраси. Цього разу в рамках шоу Леви на джипі, яке виходить на YouTube. Так, один із ведучих сказав: "Я бачу весь випуск твою класну каблучку. Це медичне золото, воно допомагає від бідності".

Єфросиніна у "Левах на джипі"Фото: YouTube

Єфросиніна дещо розгубилася, але згодом зібралася та сказала, що "це не золото, а біжутерія". "Це сучасні українські бренди, я вмію підбирати так, щоб воно мало розкішний вигляд". А ведучий шоу сказав: "Я вмію підбирати так слова…", тим самим ще раз постібавши Марію.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Певец Немо из Швейцарии выиграли "Евровидение-2024" - тест песни The Code, которая принесла им победу

Україна - у трійці: як у Мальме пройшов фінал "Євробачення 2024"

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Евровидении-2024" победил представитель Швейцарии Nemo - alyona alyona и Jerry Heil заняли третье место в финале