Лайм

Дружина Юрія Ворожка повідомила подробиці прощання з блогером, який помер у басейні

Обраниця інфлюенсера звернулася до небайдужих з проханням

Прощання з блогером Юрієм Ворожком, який загинув у басейні, відбудеться у середу, 28 лютого. Деталі поховання у соцмережах повідомила його обраниця Ірина Ворожко.

На своїй сторінці в Instagram жінка опублікувала відповідний ролик. У відео вона подякувала всім небайдужим за підтримку та співчуття, а також зазначила, що замість поховання родина вирішила провести кремацію.

Читайте також: Казав, що душа поранена: Марія Бурмака розкрила деталі смерті брата-військового.

Юрій ВорожкоФото: instagram.com/yura_vorozhko

Прощання відбудеться 28 лютого о 13:15 на Дальносхідному кладовищі у Кропивницькому. Ірина звернулася до людей з проханням: не приносити штучні квіти чи вінки на могилу.

"Прохання до тих, хто має намір принести квіти або вінки, оскільки поховання після прощання не буде, а буде кремація: замість квітів ми просимо вас приносити дитячі іграшки, засоби первинної гігієни для немовлят та дорослих", - сказала вагітна жінка.

Обраниця інфлюенсера додала, що її коханий був доброю та чуйною людиною, допомагав іншим, тому рідні вирішили провести його в останню путь саме таким чином. Речі, які принесуть небайдужі, потім будуть передані тим, цього чого потребує.

"Юра завжди прагнув допомагати іншим, тому ми вирішили вшанувати його пам'ять саме таким чином. І востаннє від його ім'я, зробити добру справу. Після похорону всі зібрані речі будуть розподілені серед тих, хто потребує допомоги", - підсумувала Ірина.

Нагадаємо, життя Юрія Ворожка обірвалося 26 лютого в одному зі спортивних комплексів Кропивницького, де він плавав у басейні. Наступного дня з'ясувалося, що чоловік загинув внаслідок механічної асфіксії - його легені заповнилися водою. На камерах спостереження було видно, що під водою блогер перебував близько 10 хвилин, і за цей час ніхто з працівників комплексу не підійшов до нього і не надав допомоги.

Читайте на тему: Це є у нас в роду: дружина Андрія Бєднякова вперше розповіла про самогубство рідної сестри.

Ворожко з дружиноюФото: instagram.com/yura_vorozhko

Через цю трагедію обраниця, а також подруга зірки соцмереж подаватимуть заяву до правоохоронних органів, аби з'ясувати всі деталі справи та встановити справедливість.

ротягом 10 хвилин до нього ніхто не прийшов, щоб допомогти. Взагалі ніхто. Fan Club написав, що вони не працюють "з технічних причин", для мене це просто шок. Тому що вважати, що смерть людини – це "технічна причина", таке собі. Ці факти не будуть замовчуватися, я вам обіцяю, що ми доведемо справу до кінця і будемо розбиратися. Уже взяли дуже хороших адвокатів", - коментувала трагедію подруга загиблого Катерина Стерпул.

У Ворожка залишилися вагітна дружина та двоє дітей. Напередодні трагедії родина оголосила, що невдовзі у них народиться ще одна донечка.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Yura Vorozhko (@yura_vorozhko)

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни