RU  UA

Дізнатися

Куди зникли блогери Пренткович та Гонковський після скандалу з Мальдівами: пару помітили за кордоном

Що відомо про переїзд пари

Тиждень тому українська блогерка-мільйонниця Таня Пренткович та її цивільний чоловік Андрій Гонковський повідомили про переїзд. Пара говорила, що зважилася на цей крок через постійні погрози на тлі скандалу з відпочинком на Мальдівах. Інфлюенсерка розповідала, що вони поїхали з Тернополя, але "з метою безпеки" не стала говорити, де саме знаходиться їхній новий дім: в Україні чи за кордоном.

Блогер Богдан Беспалов із посиланням на свої джерела заявив, що Таня Пренткович і Андрій Гонковський перебувають у Португалії. "Переживають несправедливий хейт від українців на сонячному березі... Втомились від війни, хейту, і скоро так буде сипатись більшість, хто за ці два роки надягав маску патріотів та емпатів", - написав він у себе в Telegram.

Читайте також: Відпочинок Тані Пренткович та її чоловіка на Мальдівах: у ЦПД прокоментували скандал.

Фото: instagram.com/gonkovskiy

Самі блогери цю інформацію не коментують. Пренткович говорила, що вони з коханим не розкриватимуть "країну чи місто України", куди вони переїхали, бо бояться за своє життя.

"Мені прилітають погрози, нас хочуть вбити. Кажуть, щоб ми розбилися на літаку. Я вам зараз маю сказати, в якій ми країні чи де ми взагалі, чи в якому ми місті України? До речі, ми не говорили нічого про закордон", - говорила блогерка.

Нагадаємо, скандал навколо Пренткович і Гонковського виник у січні, коли в мережі оприлюднили фото пари з відпочинку на Мальдівах. Український підприємець виїхав з України спочатку як речник до Польщі, а потім вирушив до коханої на дорогий курорт.

На обурення користувачів блогерка відповідала, що її коханий виїхав з України "на законних підставах", і він нібито має право на відпочинок, адже "зробив стільки хороших справ" для ЗСУ.

Фото: instagram.com/gonkovskiy

Сам Гонковський пізніше пояснив, що опинився на Мальдівах "випадково". Він сказав, що мав у Варшаві кілька вільних днів, тож вирішив злітати до дружини й дітей на райський острів. Гонковський додав, що після короткого відпочинку на Мальдівах він вирушив до Польщі та провів там благодійний тренінг, після чого нібито повернувся в Україну.

В лютому блогер сказав, що хейт "перейшов усі кордони", оскільки дійшло до погроз та особистих образ. Гонковський заявив, що звернувся в поліцію та зайнявся питанням забезпечення безпеки для сім'ї. Після цього була заява про переїзд.

Зазначимо, що нещодавно ЗМІ повідомили, що чоловік Тані Пренткович не повертався в Україну після того, як у січні виїхав спочатку до Польщі як волонтер, а згодом полетів на Мальдіви. За даними "УП", Андрій Гонковський перетнув українсько-польський кордон 8 січня 2024 року о 10:17 у пункті Краковець на автомобілі BMW. І з того часу додому він не повертався.

Фото: instagram.com/gonkovskiy

Раніше Андрій Рибак розповів, як Олександр Еллерт виїхав за кордон.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona упала на одной из репетиций перед Евровидением 2024 из-за кольчуги - автор украшения показала ее фото и процесс создания