Лайм

MamaRika, яка переживає кризу у шлюбі з чоловіком, розповіла про їхні сварки через ревнощі

Зірка сцени розсекретила нові подробиці

MamaRika (Анастасія Кочетова), яка зізналася, що переживає кризу у шлюбі з чоловіком через непорозуміння, назвала ще одну причину їхніх конфліктів. Співачка розповіла, що останнім часом Сергій Середа почав її ревнувати, і через це їхні стосунки ускладнилися ще більше.

Подробицями особистого виконавиця поділилася в подкасті "Чат дівчат". Зокрема, вона зазначила, що останні півроку почала приділяти собі більше уваги та проводити час із друзями поза домом. У цій ситуації її чоловік може влаштувати сцену ревнощів.

Читайте також: MamaRika відповіла, чи живе разом зі своїм чоловіком під час кризи у шлюбі.

MamaRika і її чоловік Сергій СередаФото: instagram.com/serega_sereda

"У нього є ревнощі. Ще це додає масла до вогню. Я трішечки змінила прошивку, я зараз вперше за два з половиною роки згадала, хто я є. У мене відновилася сексуальна енергія. Останні пів року я собою активно займаюся. Десь є якісь ревнощі: "А що ти? Де ти? А чого ти?". Якогось простору особистого хочеться, а у нас зараз ще й в цьому проблеми. Я десь можу зависнути, а він: "А де ти?" – сказала артистка.

MamaRika говорить, що раніше у їхньому шлюбі не було місця ревнощам, адже вони довіряли один одному. Проте з роками особисті кордони стали не такими явними, якими були колись:

"У нас це почуття раніше не існувало в наших стосунках. Ми настільки довіряли, що не було навіть місця ревнощам. Тепер, коли я знову відновила себе, я знов віднайшла себе і даю собі можливість бути тою Настею, якою я була до дитини, він забув, що я такою можу бути".

Читайте на тему: Чоловік MamaRika романтично привітав співачку з днем народження на тлі заяв про кризу у шлюбі.

пара пішла під вінець у 2020-му, а влітку 2021-го стала батьками. Фото: instagram.com/serega_sereda

Нагадаємо, знаменитість розповіла про складний період у стосунках з чоловіком не так давно, і презентувала пісню "Хтось іде" про непрості часи у стосунках двох. Анастасія говорила, що вони намагаються налагодити ситуацію та врятувати їхній союз.

Пара узаконила свої стосунки у 2020 році після тривалих зустрічань. Влітку 2021-го року вони стали батьками: у закоханих народився син Давід, якому в серпні виповниться вже три роки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних