Лайм

Сильно і проникливо: група "Беz обмежень" вразила мережу новим кліпом

Музиканти випустили свіже відео

Український рок-гурт "Беz обмежень" презентував кліп на пісню "Мільярді" - другий сингл з нового однойменного альбому колективу, презентація якого відбудеться 25 серпня.

Відео опубліковано на YouTube-каналі гурту. Режисером відеоряду виступив Влад Разіховскій.

"Кожен з нас носить в своєму серці величезну кількість емоцій! Ми зберігаємо в собі любов, ми переживаємо прекрасні, а іноді і складні моменти в своєму житті. Ми радіємо своїм коханим, ми прагнемо бути разом з людьми, які роблять нас щасливими. Мені хочеться, щоб ми частіше ділилися один з одним своїми почуттями! Мені хочеться, щоб ми писали умовні листи своїм коханим і обов'язково надсилали ці листи тим, для кого вони мають цінність. Діліться любов'ю!", - прокоментував соліст колективу Сергій Танчинець.

Шанувальники високо оцінили нову роботу музикантів, про що написали в коментарях під відео.

"Кліп з глибоким змістом. Браво!", "Це бомба. Є моменти, що аж дух захоплює", "Це щось неймовірне", "Пісня і кліп просто фантастичні, аж до мурашок по тілу", "Супер, сильно" , "Зворушливо і проникливо", - пишуть фанати колективу.

  • Раніше гурт "Беz обмежень" випустив кліп на свою саму добру і романтичну пісню з майбутнього альбому - "Зорі запалали".
  • Також дивіться новий кліп української співачки Maruv на пісню "Між нами". Ролик в азіатському стилі, в якому виконавиця танцює і співає в латексному кімоно з величезними віялами в руках, активно набирає перегляди в YouTube.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Чому редиска стає гіркою і як покращити її смак під час вирощування

Через які поширені причини редиска стає гіркою, а також як впоратися із цією проблемою під час вирощування коренеплоду

Пухка паска з цукатами - простий рецепт на Великдень: як її приготувати

Простий рецепт паски на Великдень 2024 на опарі, з додаванням цукатів та цедри – як її приготувати, показала українська фудблогерка

Пастельний френч - тренд манікюру, який буде актуальним весною і літом 2024 року: фото

Який вигляд має модний французький манікюр 2024 у пастельних відтінках - варіанти дизайну нігтів на літо