Лайм

Емма Уотсон, Крістен Стюарт та інші приміряли образ Джульєтти для нового календаря Pirelli: фото

Темою календаря Pirelli 2020 стала п'єса Шекспіра "Ромео і Джульєтта"

У співпраці з кращими світовими фотографами, моделями і актрисами італійська компанія Pirelli щорічно випускає свій легендарний фотокалендар. У 2020 році його присвятили п'єсі Вільяма Шекспіра "Ромео і Джульєтта". Зйомками завідував італійський модний фотограф Паоло Роверсі, а героїнями стали актриси Емма Уотсон, Клер Фой, Міа Гот, Індія Мур, Яру Шахід і Крістен Стюарт, співачки Крісс Лі і Розалія, а також франко-італійська артистка Стелла Роверс.

"Я все ще шукаю свою Джульєтту, і буду шукати її все життя. Тому що Джульєтта - це мрія », - цитує фотографа видання Elle.

Зйомки календаря Pirelli проходили у Вероні і Парижі, і хоча його випустять лише в середині осені, в мережі вже з'явилися вражаючі бекстейдж-фотографії.

Календар Pirelli 2020 обійдеться без Ромео. В інтерв'ю американському Vogue Паоло Роверс розповів, що під час зйомок всі запрошені моделі відповідали на питання і намагалися розкрити свою версію класичної героїні.

"Прослуховування виглядали дуже зворушливо. Актриси такого рівня можуть зіграти кого завгодно, але тут вони хвилювалися, як новачки ", - поділився своїми враженнями фотограф.

Образи Джульєтти у виконанні зірок дійсно відрізняються за стилем і настроєм. Клер Фой з червоним волоссям виглядає сумно і романтично, Емма Уотсон в яскраво-рожевій сукні - рішуче і схвильовано, Яру Шахід в химерному венеціанському вбранні - невинно і казково, Крістен Стюарт - серйозно і маскулинно, Міа Гот - приречено і ніжно, а іспанка Розалія - пристрасно і емоційно.

Минулорічний календар Pirelli, відзнятий Альбертом Уотсоном, був присвячений мінливою природі успіху і амбіцій, а в 2018 році для нього знялися тільки темношкірі моделі.

  • Раніше ми розповідали про те, що Анджеліна Джолі оголилася для реклами іменитого парфумерного бренду. За два дні ролик, знятий оскроносним режисером і оператором, зібрав мільйон переглядів.
  • Вражаюче виглядає і липневий номер британського Vogue, героїнею якого стала британська супермодель Наомі Кемпбелл. У ньому красуня зважилася на відверту фотосесію.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

М'ясна страва на Великдень-2024: як приготувати соковиту яловичину "Біф Веллінгтон"

Як у домашніх умовах приготувати соковиту м'ясну страву з яловичини під назвою Біф Веллінгтон, щоб здивувати гостей на Великдень  

Незважаючи на тривожні сигнали: які знаки Зодіаку намагаються змінити свого партнера

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які у стосунках намагаються змінити своїх коханих - у списку опинилися Овни, Терези, Діви, Риби

Як зробити стильні крашанки на Великдень: спосіб з каркаде і золотим кандурином

Як у домашніх умовах оригінально пофарбувати яйця за допомогою чаю каркаде та золотого кандурину, щоб здивувати всіх на Великдень