Лайм

У мережі знайшли найсуворішого кота в світі: тепер його рогаті фото з'явилися навіть на футболках

За життям Джуно у соцмережі стежать понад 180 тис. користувачів

Користувачі соцмереж знайшли в Instagram найсуворішого кота в світі. Популярність домашнього вихованця на прізвисько Джуно принесла його озлоблена гримаса, шалений погляд і навіть роги з шерсті, які, як зазначили його підписники, роблять тварину схожою на виплодок пекла.

Сьогодні за життям Джуно у соцмережі стежать понад 180 тис. користувачів. Знімкм кота використовують не тільки в мемах, але й друкують на футболках. Деякі підписнкии його аккаунту вважають, що це наступний найпохмуріший кіт після зірки соцмереж Grumpy Cat, яка померла в травні цього року.

Як розповіли господарі Джуно і автори його аккаунту у соцмережі, тварина не відноситься до однієї конкретної породи. В даному випадку це помісь бірманської та гімалайської порід. У нього приплющений ніс та густа димчасто-сіра довга шерсть. Забарвлення на мордочці дуже нагадує гусарські вуса, а з шерсті на маківці виходять доволі-таки зловісні роги.

При цьому, як зізнаються господарі, суворий Джуно тільки ззовні. В житті кіт відрізняється доброзичливістю, поступливим характером і дуже любить увагу.

Сьогодні Джуно вже 7 років. У Instagram його аккаунт існує з 2012 року. З тих пір кіт не перестає набирати популярності. Про його незвичайну зовнішність дізнаються все більше людей, відповідно, зростає й кількість його фоловерів у соцмережі.

Помітивши зацікавленість аудиторії, господарі Джуно взялися за експерименти. Так кіт став з'являтися у різних образах. Фотографії тварини навіть стали популярним принтом для футболок, які передають "настрій Джуно".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь