Лайм

"Президент пропав": по книзі Білла Клінтона знімуть серіал

Творці шоу обіцяють глядачам захоплюючий драматичний трилер

"Президент зник" - роман, написаний у 2018 році відомим американським автором трилерів і детективів Джеймсом Паттерсоном в співавторстві з колишнім президентом США Біллом Клінтоном. Видання Entertainment Weekly повідомляє, що телеканал Showtime вирішив перетворити його в серіал, пілотний епізод якого буде випущений в 2020 році.

Головну роль в серіалі виконає британський актор Девід Ойелоуо, номінований на "Золотий глобус" за фільм про Мартіна-Лютера Кінга "Сельма" (2015). Ойелоуо зіграє віце-президента, який несподівано і неохоче стає президентом у зв'язку із загрозливою кризою всередині і за межами Білого дому.

Згідно синопсису, "на нього нападають як друзі, так і вороги, його оточують скандали і змови, і він стикається з жахливим вибором: дотримуватися лінії партії і виживати, або діяти, вперто сподіваючись на свою пізно пробуджену совість".

"Девід привносить величезну глибину і потужність в кожну роль, яку граэ, - сказав в заяві співголова Showtime Гері Левайн. - Наявність його в якості нашого провідного актора гарантує, що серіал об'єднає хвилюючу напругу політичного трилера з соковитою складністю драми".

"Президент пропав" - перший художній твір Білла Клінтона, який раніше випустив мемуари "Моє життя" (2005) і кілька книг в жанрі нон-фікшен. Джеймс Паттерсон - популярний автор, чиї твори були екранізовані в минулому: хоррор "Дитя пітьми, дитя світла" (1991), трилер з Морганом Фріменом "Цілуючи дівчат" (1997), "І прийшов павук" (2001), серіал "Жіночий клуб розслідувань убивств "(2007-2008), гостросюжетний детектив" Я, Алекс Кросс "(2012), драматичний серіал" Звіринець" (2017) і детектив "Інстинкт" (2018-2019).

Після публікації в 2018 році книга "Президент пропав" посіла перше місце в списку бестселерів Нью-Йорк Таймс. В одній лише Північній Америці було продано більше 2,3 млн її екземплярів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати