Лайм

Як зробити костюм Джокера на Хеллоуїн: грим, одяг та аксесуари

Як перевтілитися в яскравого персонажа на свято

Наближається найстрашніше свято року - Хеллоуїн. Тому зараз саме час подумати, в якому костюмі ви хочете відзначити цей день. Один з найяскравіших варіантів ми розберемо в цьому матеріалі.

Джокер - персонаж, який сам по собі є ефектним і незабутнім. Але як же повторити його образ в реальному житті? Досить просто.

Для початку, потрібно визначитися, яким саме Джокером ви хочете бути. Навіть у всесвіті коміксів їх існує ціла безліч. Можна перетворитися на Хеллоуїн в героя недавнього однойменного фільму "Джокер", який став справжньою сенсацією в світі кіно. Або приміряти образ Джареда Лето зі стрічки "Загін Самогубців". Також існує чимало варіацій кіношних Джокерів і їх прототипів.

Для костюма добре підійде будь-який діловий піджак. Ідеально, якщо за кольором він буде збігатися з нарядом якогось із знаменитих Джокер. Наприклад, червоний або фіолетовий.

В якості аксесуару прекрасно буде виглядати будь-який бант на шиї. Також яскравим штрихом можуть стати металеві накладки на зуби, їх можна знайти в циркових і карнавальних магазинах.

Ну а якщо ви не хочете занадто наряджатися, можна просто зробити собі тематичний грим. В цьому плані образ Джокера - один з найбільш простих і зручних, адже він не вимагає акуратності і умінь у сфері макіяжу. Для досягнення бажаного ефекту достатньо просто відтворити фірмову "криваву" посмішку і додати трохи тіней або підводки для очей.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Прагнуть жити за власними правилами: які знаки Зодіаку цінують свою незалежність

Які знаки Зодіаку понад усе цінують свою свободу та незалежність - астрологи розповіли про Овнів, Водоліїв, Стрільців, та Близнюків

Стане пишним і міцним кущиком: чим підживити розсаду томатів перед висадженням в ґрунт

Які добрива застосовувати для розсади помідорів за кілька днів перед висадкою у відкритий ґрунт, а також як їх розводити у воді

Однотонний манікюр на весну: стильні ідеї у модних відтінках сезону

Які варіанти однотонного манікюру придивитися на весняний сезон 2024, щоб виглядати стильно та виділятися із сірої маси